Kuinka selvittää avoinna olevien Apex Legends -pakettien määrä

Heirloom Shards on yksi valuutta Apex Legendsissä, jolla voi ostaa kosmeettisia tuotteita. Niiden saaminen on kuitenkin melko harvinaista. Kehittäjien mukaan pelaajat saavat varmasti yhden perinnön jokaista 500 pakkausta kohden. Paketteja voi hankkia nousemalla tasolle, asettamalla taistelupassin paremmuusjärjestykseen tai ostamalla ne Apex-kolikoilla. Jos haluat tietää, kuinka lähellä olet hankkia Heirloom Shards, älä huoli. Näin voit tarkistaa avoinna olevien Apex Legends -pakettien määrän.

Table
  1. Kuinka selvittää avoinna olevien Apex Legends -pakettien määrä
    1. Apex Legends Pack -laskimen käyttäminen

Kuinka selvittää avoinna olevien Apex Legends -pakettien määrä

Ohjelmoija nimeltä Mike Zarandona on kehittänyt kiertotavan, jonka avulla pelaajat voivat seurata avaamiensa pakkausten määrää. Kutsu sitä Apex Packet Calculatoriksi, Apex Packet Trackeriksi tai Heirloom Apex Trackeriksi – se tekee elämästäsi varmasti helpompaa. Saat nyt karkean arvion siitä, kuinka monta Apex Legends -pakettia sinulla on avoinna. Näytämme sinulle, kuinka tämä järjestelmä toimii:

Apex Legends Pack -laskimen käyttäminen

  • Ensin sinun on mentävä osoitteeseen Apex-pakettilaskin verkkosivusto.
  • Kirjoita nyt omasi Tilit Taso. Se näkyy merkissä, joka sijaitsee pelivalikossa bannerisi yläpuolella.
  • Kun tasosi on lisätty, sen yläpuolelle tulee numero. Tämä on arvostettu Määrä avaamistasi paketeista tasosi perusteella.
  • Asetetaan esimerkiksi tilitasoksi 24. Joten, Apex Pack Tracker sanoo, että meillä on arvio 21 Apex Legends -pakkaukset tähän mennessä.
  • Oikealla puolella voit kirjoittaa kuinka monta ostetut paketit suoraan myyntipisteestä saadaksesi vielä suuremman määrän.

Apex Heirloom -seurantalaitteen avulla sinulla on nyt käsitys siitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin saat nämä vaikeaselkoiset Heirloom-sirpaleet. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka näet avoinna olevien Apex Legends -pakettien määrän. Toivomme, että olet oppinut käyttämään Apex Pack -laskinta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu vastaaviin vinkkeihin ja temppuihimme Apex-legendat Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up