Kuinka selviytyä 30 minuuttia tai enemmän Vampire Survivorsissa

Vampire Survivors on armoton Roguelike-peli, joka pitää sinut mukana sen mekaniikassa. Se vaikeutuu ajan myötä, ja ensimmäisten minuuttien aikana tunnet itse haasteen. Kuten nimestä voi päätellä, selviytyä vastaan ​​tulevista väkijoukkojen hyökkäyksistä on ensimmäinen ja tärkein tavoitteesi. Selviydy 30 minuuttia Vampire Survivorsissa se on tyydyttävä tavoite. Vaikka se vaatii paljon vaivaa ja taktista ajattelutapaa. Hauskuudesta haastavaan peliin muutamassa minuutissa on kokemisen arvoinen. Joten muista lukea tämä opas muutamalle vinkkejä ja strategioita selviytyä pidempään.

Vinkkejä ja strategioita selviytyäksesi 30 minuuttia Vampire Survivorsissa

Tässä on joitain vinkkejä ja strategioita, joita voit yrittää selviytyä 30 minuuttia:

Jatka paranemista

Ensisijainen tavoitteesi on selviytyä, kun taas väkijoukon tuhoaminen on toissijaista. Joten sinun on selviydyttävä kaikin mahdollisin keinoin. Jossain vaiheessa sinua ympäröivät väkijoukot ja voit menettää osan terveydestäsi. Muista siis kerätä jokainen Jauhetut kanat sinä näet.

Valitse oikeat tuotteet

Kuten tiedämme, niitä on useita Passiiviset esineet jotka hyödyttävät pelaajia ainutlaatuisella tavalla. Lisäksi sinun on käytettävä kaikkia 6 sinulle osoitettua paikkaa passiivien varustamiseen. Vaikka voit valita minkä tahansa niistä, pidämme sinua parhaiten 30 minuutin ajan Vampire Survivors -pelissä:

 • Panssari – Vähentää vaurioita mm -1 & lisää aiheuttamia vahinkoja 10 %
 • Pummarola – Palauttaa terveyttä ajan myötä (0,2 hv sekunnissa)
 • Tiragisu – Kun tämä passiivinen esine on pakassasi, sinulla on Mahdollisuus herää kerran.
 • Siivet – Lisää nopeuttasi 10 %
 • Kellon osoitin – Hänellä on kyky Jäädyttää vihollinen
 • Laurel – Se on tukiase luoda kilpi joka suojaa hahmoa.

Nämä esineet auttavat sinua varmasti selviytymään 30 minuuttia Vampire Survivors -pelissä.

Peli ohi

Kun saavutat 30 minuuttia, kohtaat väistämättömän, Kuolema. Hän tavoittaa sinut kaikella, mitä hänellä on. Voit kuitenkin tappaa sen ansaitsemalla XP:tä ja hankkimalla uusia aseita, kuten Santa Water, Runetracer, Spellbinder jne.
Nämä ovat tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos yrität selviytyä 30 minuuttia tai enemmän Vampire Survivessa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Vampire Survivor oppaat Relow Gameissa.

Table
 1. Vinkkejä ja strategioita selviytyäksesi 30 minuuttia Vampire Survivorsissa
  1. Jatka paranemista
  2. Valitse oikeat tuotteet
  3. Peli ohi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up