Kuinka subathonit toimivat Twitchissä

Mietitkö, mikä Subathon on Twitchissä? Löydä vastaus täältä. Twitchiä pidetään hedelmällisenä maaperänä tuleville sisällöntuottajille. Subathonit ovat viime vuosina nousseet suosituksi vaihtoehdoksi monille streamaajille. Pohjimmiltaan se on kahden sanan liitto: "subs" ja "maraton". Jos haluat tietää, miten se toimii, lue eteenpäin!

Table
  1. Kuinka subathonit toimivat Twitchissä
    1. Kenellä on pisin Subathon Twitchissä?

Kuinka subathonit toimivat Twitchissä

Sillä hetkellä, kun Ludwigin subathon-virtaus oli päättymässä. Subathon Twitchissä tapahtuu, kun sisällöntuottajat suoratoistavat niin kauan kuin tilauksia tulee jatkuvasti. Yksinkertaisesti sanottuna on ajastin, joka kuvaa kuinka kauan stream kestää. Mutta temppu tässä on, että jokaisen uuden tilauksen yhteydessä tämä ajastin kasvaa muutamalla minuutilla. Toisin kuin tyypillisessä streamissa, jossa sisällöntuottajilla on kiinteät aikataulut, katsojat voivat laajentaa streamin subathoniksi. Tekijästä riippuen jokainen tilaus voi lisätä ajastimeen muutaman sekunnin, minuutin tai enemmän. Suoratoistosisältöön voi kuulua pelien pelaaminen, ruoanlaitto, katsojien kanssa jutteleminen, tanssiminen ja jopa nukkuminen!

Suosituin Subathon-streameri tähän mennessä on Ludwig Ahgren. Ludwig jätti Twitchin Youtubeen vuonna 2021. Hänen 31 päivää kestänyt live-lähetyksensä aloitti kuitenkin subathon-trendin. Joskus subatonit kestävät yleensä muutaman päivän, kuukauden ja jopa vuoden! Tässä on pisin käynnissä oleva subathon suoratoistoalustalla:

Kenellä on pisin Subathon Twitchissä?

Nykyinen pisimmän subathon-streamin ennätys on hallussaan Emilycc. Kirjoitushetkellä Emilyllä on suoritettu 452 päivää suoratoistoa ja laskentaa. Hänen perimmäisenä tavoitteenaan on saavuttaa kokonaisuus 730 päivää of asua virta. Prosessin aikana hän on myös kerännyt tuhansia tilaajia. On turvallista sanoa, että Emilyn subathonennätys säilyy ennallaan pitkään, pitkään. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Subathonin toiminnasta Twitchissä. Muita aiheeseen liittyviä oppaita saat vierailemalla Supistuminen osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up