Kuinka suorittaa "Bad Reputation" -tehtävä Escape from Tarkov -pelissä

Escape from Tarkov -pelissä on useita tehtäviä, jotka pitävät pelaajat kiireisinä. Mutta Marshal Praporin etsintä on yksi pelin monimutkaisimmista ja tylsimmistä. Tämä johtuu siitä, että pelaajien on matkustettava eri paikkoihin etsimään esineitä, jotka lopulta loppuvat onnistuneen louhinnan jälkeen. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit suorittaa Bad Rep Evidence -tehtävän Escape from Tarkovissa.

Kuinka suorittaa Evidence of Bad Reputation -tehtävä Escape from Tarkovissa

Bad Rep Evidence Quest vaatii sinua tekemään tehtävän Praporille. Sinun on löydettävä hänelle kansio, josta saat 4 100 EXP ja 35 000 ruplaa muiden palkintojen lisäksi. Mutta ensin sinun on löydettävä tietty avain päästäksesi huoneeseen, joka sisältää asiakirjan. Tutkimus jakautuu pääosin kahteen osaan. Joten, olemme jakaneet sen sinulle alla:

Kuinka löytää kannettava linnan avain EFT:stä

Portable Bunkhouse -avaimen avulla pääset huoneeseen, joka sisältää erittäin turvaluokiteltuja asiakirjoja. Yksi tämän avaimen synnytyspaikoista on tehtaan käsittelyhuoneessa. Olemme merkinneet tarkan sijainnin Pako Tarkovista -kartalle alla:

Huone tulee olemaan pohjakerroksessa ja sen ovi on panssari. Oven lukituksen avaamiseen tarvitset a Tehdas hätäpoistumisavain. Avauksen jälkeen löydät todennäköisesti avaimen, joka on pudonnut takin alle. Muista, että Portable Burnhouse -avainta ei taata aina tässä paikassa. Muuten löydät avaimen Scavin taskuista ja laukkuista.

Kun se on löydetty, seikkailun ensimmäinen osa on nyt valmis. Nyt tulee kuitenkin tärkeä osa, hanki asiakirja ja pura se onnistuneesti.

Kuinka löytää suojattu kansio 0031

Bad Rep Evidence -tehtävän toisessa osassa Escape from Tarkovissa sinun on löydettävä Bunkhouse. Kassakaappi 0031 löytyy tullikartan rakennusvyöhykkeiden läheltä. Tarkka paikka on merkitty alle:

Bunkhouse on vain kaksi kuljetuskonttia pinottuina yhteen. Lähesty ovea ja avaa se äskettäin keräämälläsi Portable Castle Key -avaimella. Huoneen oikealta puolelta löydät kansion. Kerää se ja suunnittele pakosi.

Nyt tulee vaikein osa, koska sinun on poistuttava onnistuneesti. Jos sinut tapetaan, sinun on käytävä läpi sama prosessi uudelleen. Toisin kuin muut varastoisi tallennetut kohteet, 0031 Secure Folder edellyttää, että poistat sen oikein kuljetuksen aikana. Siinä on kaikki mitä tarvitset Evidence of Bad Reputation -tehtävän suorittamiseen Escape from Tarkovissa. Lisää vinkkejä ja temppuja sekä sijaintioppaita löytyy meidän EFT-osio täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka suorittaa Evidence of Bad Reputation -tehtävä Escape from Tarkovissa
    1. Kuinka löytää kannettava linnan avain EFT:stä
    2. Kuinka löytää suojattu kansio 0031

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up