Kuinka suorittaa Battle Rivals DMZ -tehtävä Warzone 2:ssa

Warzone 2 on saanut laajaa kiitosta sen julkaisun jälkeen marraskuussa 2022. Useista uusista ominaisuuksista DMZ-tila on nautinnollisin ja lupaa pitää pelaajat mukana joka vaiheessa. Pelaajilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin seikkailuihin, joita toimittaa kolme ryhmää nimeltä Legion, Black Mous ja White Lotus. Tänään puhumme Battle Rivals -tehtävästä, joka on osa Legion-ryhmää. Kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tässä Warzone 2 Battle Rivals DMZ -tehtäväoppaassa.

Kuinka suorittaa Battle Rivals DMZ -tehtävä Warzone 2:ssa

Battle Rivals -tehtävä on osa Legion Faction Tier 5 -tasoa. Pelaajat ovat vastuussa kahden tehtävän suorittamisesta, minkä jälkeen he saavat tiettyjä palkintoja. Tässä ovat Battle Rivals DMZ -tehtävän tavoitteet Warzone 2:ssa:

  • Poista 81 vihollista kanssa FTac tiedustelu käyttämällä Lämpöoptinen X9 kiintymys Sa'id Cityyn.
  • Poista 30 operaattorit kanssa FTac tiedustelu kun käytät a 419 mm EXF piippu liite.

Kuten edellä mainittiin, sinun on saavutettava yllä olevat tavoitteet aseesi erityisillä kiinnikkeillä. Muista myös, että ensimmäinen tavoite vaatii sinun tappamista 81 Tekoälyn viholliset mikä vie aikaa, mutta ei mitään verrattuna toiseen maaliin. Täällä sinun täytyy tappaa 30 todellista pelaajaa mikä ei suinkaan ole lasten leikkiä, joudut jauhamaan paljon! Jos haluat helpottaa tätä tehtävää, tutustu oppaaseemme paras Ftac Recon varuste. Kun olet saavuttanut yllä olevat tavoitteet, saat seuraavat palkinnot:

  • Erikoistoimintojen välitysaseman avain
  • 20k XP

Tämän myötä olemme päässeet Warzone 2 Battle Rivals DMZ -tehtäväoppaamme loppuun. Toivomme, että siitä oli apua. Kun olet vielä täällä, tutustu oppaaseemme LAlueen ryhmätehtävät Warzone 2:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up