Kuinka tappaa kiduttaja Destiny 2:ssa

THE kiduttajia ovat Destiny 2:n Lightfall-laajennuksen uusia vihollisia, ja pelaajat ihmettelevät kuinka tappaa heidät. Jos olet myös yksi pelaajista, joita tämä paha minipomo turhauttaa, älä huoli. Olemme turvassa. Näitä valtavia viikatta käyttäviä vihollisia on vaikea lyödä, ja niillä on valtava HP-tanko. Mutta kun tiedät heidän heikkoutensa, voit hyödyntää ja voittaa niitä.

Kuinka voittaa ja tappaa kiduttajia Destiny 2:ssa

Kiduttajilla on erilaisia ​​hyökkäyksiä tuhotakseen sinut sekunneissa. He voivat käyttää Tyhjä JA Valon vaimennus kyky lyödä sinua. Lisäksi, jos he tarttuvat sinuun, he voivat lyödä sinua omallaan Dark Harvest taitoja parantaessaan itseään. Joten ensimmäinen askel Tormentoreiden voittamisessa on pitää etäisyyttä. Nämä ovat valtavia ja tilaa vieviä, mutta ne ovat varmasti nopeita ja voivat nopeasti sulkea etäisyyden sinun ja heidän välillään. Tappaaksesi Tormentors Destiny 2:ssa, sinun on lyöttävä kirkkaan keltaiset osat heidän vartalollaan. Nämä keltaiset pisteet ovat niiden heikkoja kohtia, ja voit hyökätä niiden kimppuun aiheuttamaan vakavia vahinkoja. Taistelun alussa Tormentor hartiat he ovat heidän heikkoutensa. Kun heidän terveytensä on heikentynyt tietylle tasolle, heikko kohta siirtyy heidän selästänsä heidän omalleen Rintakehä.
Yksi parhaista komboista niitä vastaan ​​on niiden jäädyttäminen Stasi kapasiteetti oa Vuorovesi kanssa kylmä klipsi, ja osui niihin raketinheittimellä. Mutta varmista, ettet istu toimettomana yhdessä paikassa. Stasis jäädyttää Tormentorin muutamaksi sekunniksi, joten käytä lyö ja juokse -strategiaa. Kun heidän terveytensä on heikko, hyökkää heitä vastaan ​​omallasi "Super kyky" viimeistelemään ne. Tämä kaikki on meiltä, ​​kuinka voit voittaa ja tappaa kiusaajia Destiny 2:ssa. Kun olet täällä, muista katsoa muuta sisältöä, kuten Kuinka saada säteilevä herätyskellon tunnusmeidän Kohtaloosa 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up