Kuinka tappaa sormet metsän lapsille

Jos mietit miten tappaa sormet Sons of The Forestissa olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä pelissä joudut jäämään mutanttien saastuttamalle saarelle. Fingers tai Ronnie on yksi mutanttivihollisista ja niitä on vaikea lyödä. Monet uudet pelaajat ovat tappaneet itsensä kohdatessaan yhden. Jos et halua jakaa samaa kohtaloa, lue ja opi käsittelemään niitä.

Table
  1. Ketkä ovat SoTF:n sormet?
  2. Kuinka lyödä ja tappaa sormia Sons of The Forestissa

Ketkä ovat SoTF:n sormet?

Sormet tai Ronnie ovat luolassa asuvia mutantteja, joita kohtaat tutkiessasi saarta. Nämä ovat vihamielisiä olentoja ja hyökkäävät kimppuusi heti, kun he huomaavat läsnäolosi. Näillä humanoidiolennoista ei ole käsiä. Sen sijaan heillä on vartalo täynnä kynsiä muistuttavia sormia. Hyökkääkseen sinua he heilaavat koko ylävartalonsa sinua kohti.

Kuinka lyödä ja tappaa sormia Sons of The Forestissa

Sons of The Forestissa paras tapa tappaa sormet on käyttää kantoi aseita hänen päällään jalat. Kiinnitä ne sitten raskaita aseita kun he ovat järkyttynyt. He ovat kuitenkin hämmästyneitä vain muutaman sekunnin ajan. Käytä sitten osu ja liiku -strategiaa. Käytä aseita, kuten a keula- tai a pistooli tainnuttamaan hänet ja sitten a moottorisaha hyökätä. Nämä ovat parhaita aseita tälle mutantille, mutta jos sinulla ei ole niitä, voit käyttää muita lähitaistelu- ja etäisyysaseiden yhdistelmiä. Pelaajille, joilla ei ole kaukoasetta, voit voittaa Ronnien, mutta se on hieman vaikeampaa. Sormet voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja lähitaistelussa. Voit kuitenkin lukea ja ennustaa hyökkäyksensä. Pidä etäisyyttä ja laske tarvittavien keinutusten määrä. Sitten siirry, hyökkää ja ota toinen askel taaksepäin. Käytä tätä strategiaa, kunnes tapat tämän mutantin. Kun Fingers on tapettu, voit käyttää veistä saadaksesi a Kammottava panssari hänen ruumiistaan. Jos se kuitenkin kuolee, syntyisi uudelleen valkoiseksi, tahmeaksi nesteeksi, josta sinun on leikattava läpi ja poistuttava. Siinä kaikki, kuinka Fingers in Sons of The Forest voidaan tappaa. Lisää sisältöä tykkää Kuinka saada viidakkoveitsimuista käydä meillä SoTF-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up