Kuinka tarkistaa valor-pelaajatilastot (2023)

Valorant on äärimmäinen grind fest valtavalle pelaajakunnalle ympäri maailmaa. Mutta toisin kuin muut räiskintäpelit, se ei näytä yksityiskohtaisia ​​tilastotietojasi. Verrattuna CSGO:n kaltaisten pelien tarjoamiin oivalluksiin näyttää siltä, ​​​​että Riot Games on jäljessä. Tämä johtuu siitä, että et voi edes seurata huippuagenttejasi, K/D-suhdetta, voittosuhdetta tai edes parhaita käytettyjä aseitasi. Tämä voi olla ärsyttävää, jos haluat analysoida ja seurata yleistä edistymistäsi tähän mennessä. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, kuinka voit seurata tai tarkistaa pelaajatilastoja Valorantissa.

Table
 1. Kuinka tarkistaa Valor Player -tilastot
  1. Vaihtoehtoja pelaajatilastojen seuraamiseen tai katseluun

Kuinka tarkistaa Valor Player -tilastot

Paras tapa seurata pelaajatilastojasi on käyttää kolmannen osapuolen verkkosivustoja, kuten tracker.gg tai muilla luotettavilla sivustoilla. Kun käytät niitä, saat käsityksen tähänastisesta suorituksestasi. Saat yksityiskohtaiset tiedot kaikista mukana olevista tiloista Kilpailukykyinen, Ei luokiteltu, Tappava yhteenotto, Spike rush, ja enemmän. Voit myös tarkistaa tilastot osoitteesta edelliset kaudet TAI toimii. Lisäksi se antaa sinulle a yleiskatsaus K/D-suhteesta, vauriosta kierrosta kohden, päälaukausprosentista, ensiveristä, voittoprosentista ja paljon muuta.

Joten näin voit seurata tai nähdä Valorant-tilastojasi:

 • Siirry ensin osoitteeseen tracker.gg/valorant (yhteys).
 • Kirjoita nyt omasi Riot ID ja osui Enter-painike.
 • Jos tilisi on yksityinen, sinun on tehtävä tämä rekisteröinti Riot-tilisi avulla.
 • Verkkosivusto pyytää sinua valtuuttamaan ja antamaan heille luvan käyttää tiliäsi. Suosittelemme etenemään omalla vastuullasi.
 • Kun osut Valtuuta-painikesaat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen tilastoistasi.

Pelaajatilastojen lisäksi yleiskatsauksessa näkyy myös Tarkkuus eri pelitiloissa. Voit myös tarkastella parhaita aseitasi, karttojasi, agenttejasi ja kaikkia Otteluhistoria. Mutta jos et halua käyttää tracker.gg-sivustoa, voit valita myös muita vaihtoehtoja.

Vaihtoehtoja pelaajatilastojen seuraamiseen tai katseluun

Tässä on joitain verkkosivustoja, joilla voit tarkistaa tilastosi tarkemmin:

 • blitz.gg
 • dak.gg
 • senpai.gg
 • valorant.xyz

Muista kuitenkin, että näiden verkkosivustojen käyttö voi olla riskialtista. Ole siis varovainen käyttäessäsi näitä tai muita kolmannen osapuolen sivustoja.
Siinä kaikki Valorant Playerin tilastojen tarkistaminen. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada Dot ristikko, parhaat skinit, parhaat satamatoimistotJA Lisäksi Loistavia oppaita omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up