Kuinka tehdä eläinansoja ja kaloja Sons of the Forestissa

Metsästys ja ruoanlaitto ovat olennainen osa Sons of the Forest -ohjelmaa, mutta miten eläimiä saadaan kiinni tekemällä eläinansa? Heti kun taistelet Sons of the Forestin kanssa, olet nälkäinen, hyvin nälkäinen. Saatat löytää sieltä täältä purkkia, mutta se loppuu melko nopeasti. Siksi tulet todennäköisesti luottamaan eläinten metsästykseen niiden lihan vuoksi. Katsotaanpa, kuinka voit tehdä eläinansoja saadaksesi kiinni jotkin ympäriinsä juoksevista eläimistä.

Kuinka saada eläimiä kiinni eläinansalla Sons of the Forestissa

Luulisi, että eläinansojen tekemisessä on paljon, eikö niin? Ei oikeastaan. Tarvitset vain tikkuja. MONTA tikkuja. Tikut löytyvät yksinkertaisesti makaamasta useimmista tutkimistasi paikoista. Jos ympärillä on puita, ympärillä on varmasti myös tikkuja. Tässä on tarvittava määrä tikkuja sekä lemmikki- että kalapyydyksiin:

  • Eläinten ansa – 14 tikkua: on asetettava tasaiselle alustalle.
  • Kala ansa – 25 tikkua: sijoitettava vesistöihin.

Nyt kun kaikki tarvittavat tikut on kerätty. Avaa varastosi ja avaa tiedosto Opaskirja. Seuraavaksi pidä "X"-näppäintä painettuna, kunnes pääset askarteluosioon. Valitse tästä Ansoja välilehti, joka on alareunassa. Valitse seuraavaksi ansa, jonka haluat sijoittaa. Kun olet valinnut, näet lemmikkiloukun valkoisen ääriviivan lattialla tai kalaansa vedessä. Etsi mukava paikka, jossa voit asettaa eläinansan maahan ilman esteitä. Kerran löydetty, paina "E"-näppäintä useita kertoja, kunnes kaikki tikut on asetettu.
Eläinansasi on nyt valmis pyytämään eläimiä. Nyt voit tehdä mitä haluat ja palata sen pariin jonkin ajan kuluttua. Ottaen huomioon, että alueella, johon asetit sen, on paljon olentoja, saat yhden vangittua. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää eläinansojen tekemisestä Sons of the Forestissa. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten kuinka rakentaa portti JA kuinka vaihtaa tavaroita ystävien kanssa kirjassa Children of the Forest.

Table
  1. Kuinka saada eläimiä kiinni eläinansalla Sons of the Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up