Kuinka tehdä ja käyttää sitä?

Minecraftissa jokaisella esineellä on oma kestävyytensä, joka heikkenee ajan myötä. Kiitokset Alasin jotka auttavat meitä paitsi korjaamaan esinettä myös nimeämään sen uudelleen personointia varten. Siellä on pelaajia, jotka eivät ehkä tiedä resepti alasimen tekemiseen minecraftissa. Mutta älä huoli, tämä opas kattaa sinut. Muista lukea loppuun, jotta opit luomaan ja käyttämään tätä lohkoa.

Kuinka tehdä alasin Minecraftissa? - Resepti

Kuten kaikki muutkin tämän pelin esineet, sinun on kerättävä oikeat ainekset luodaksesi alasimen. Tässä ovat kaikki tarvitsemasi ainekset:
Kun olet kerännyt nämä esineet, aseta ne 3×3 askarteluruudukkoon seuraavassa järjestyksessä:

 • Aseta kaikki rautapalat ensimmäiselle riville.
 • Aseta 3 rautaharkkoa kolmanteen riviin ja neljäs keskiristikkoon.

Jos laitoit ne oikein tähän järjestykseen, saat alasimen Minecraftissa.

Kuinka käyttää alasinta Minecraftissa?

Kuten edellä mainittiin, Anvilia käytetään kohteiden korjaamiseen tai uudelleennimeämiseen. Alasimessa on kolme aukkoa, jotka sisältävät:

 • Vasen halkeama – Kohdekohde, jota haluat muokata
 • Keskihalkeama – Kohteeseen lisäämäsi kohde.
 • Oikea paikka – Lopputuote.

Näiden aukkojen alaosassa oleva palkki näyttää prosessin suorittamiseen vaadittavan loitsutason. Tässä ovat Anvilin käyttötavat Minecraftissa:

Korjauskohde

Korjataksesi esineen, sinun on käytettävä materiaalia, jota käytettiin tuotteen valmistuksessa. Esimerkiksi jos haluat korjaus a Rautahakku, niin käytät rautaa. Jousien tai saksien kaltaisia ​​esineitä ei kuitenkaan voi korjata millään muulla kuin toisella jousella tai leikkurilla. Samoin on muita poikkeuksia, kuten a Turtle Shell korjataan Scutesilla, Elytralla Phantom-kalvoilla ja Chain Armorilla rautaharkoilla.

Nimeä kohde uudelleen

Toinen tärkeä alasimen käyttötarkoitus Minecraftissa on nimikkeen tai esinepinon uudelleennimeäminen. Myös uudelleennimeämisen enimmäispituus on 35 merkkiä Bedrock Editionissa. Sitä vastoin Java Editionissa merkkirajoitus on 50 objektin uudelleennimeämiseksi Anvililla. Joillakin kohteilla on myös erikoistehosteita, kun ne nimetään uudelleen.

 • Kalaämpärin nimeäminen uudelleen nimeää myös siinä olevat kalat.
 • Lisäksi Spawn Eggin nimeäminen uudelleen tuottaa samannimisen väkijoukon.
 • Uudelleen nimettyjen aseiden nimet näkyvät kuolemanviestissä pelaajan tappamisen jälkeen.

Loitsuja

Sen lisäksi, että käytät Lumouspöytä, voit myös käyttää alasinta esineen lumoamiseen. Aseta vain esine, jonka haluat lumoa, vasempaan paikkaan ja lumottu kirja oikeaan paikkaan. Vertailun vuoksi, esineen lumoaminen saattaa maksaa hieman enemmän kuin sen korjaaminen tai nimeäminen uudelleen. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Minecraftin alasimeen. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Minecraft oppaat Relow Gameissa.

Table
 1. Kuinka tehdä alasin Minecraftissa? - Resepti
 2. Kuinka käyttää alasinta Minecraftissa?
  1. Korjauskohde
  2. Nimeä kohde uudelleen
  3. Loitsuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up