Kuinka tehdä jouluvuohi Disney Dreamlight Valleyssa

Holiday Update toi peliin paljon askartelutuotteita ja reseptejä. Yksi niistä on Vuohen Yule. Se on huonekalu, joka antaa laaksoosi juhlavan ilmeen. Lisäksi se on olennainen esine käsityönä edistyäksesi omassasi Tähtien polku. Joten tässä oppaassa on kaikki yksityiskohdat jouluvuohen tekemisestä Disney Dreamlight Valleyssa.

Table
  1. Kuinka tehdä jouluvuohi Disney Dreamlight Valleyssa?
    1. Kuinka kerätä Yule Goatin ainekset?

Kuinka tehdä jouluvuohi Disney Dreamlight Valleyssa?

Yule Goatin luomiseen tarvitset seuraavat tuotteet: Kun olet kerännyt ainekset, siirry kohtaan Käsityöasema ja mene kohtaan Huonekalut osio. Vieritä alas, kunnes löydät Yule Goatin ja valitse se. Lisää haluamasi määrä ja napsauta "Luo" luodaksesi Yule Goat. Jos suunnittelet Yule Goat -vuohia Star Pathille, sinun on valmistettava niitä vähintään 3. Joten sinun tulee lisätä kolme määrää Yule Goatia luodaksesi ne kerralla.

Kuinka kerätä Yule Goatin ainekset?

  • Vilja sijaitsee Kömpelö talli of Rauhalliset niityt varten 3 tähden kolikoita tai voit ostaa Vehnän siemenet varten 1 tähden kolikko ja istuta ne peltollesi. Koska vehnänsiemenet antavat 2 vehnää siementä kohden, sinun tarvitsee ostaa vain 25 vehnänsiementä kasvattaaksesi 50 vehnäsatoa.
  • Luoda Kudostarvitset kymmenen määrää puuvilla. Joten saadaksesi puuvillaa, sinun on kasvatettava ne Puuvillan siemenet. Nämä siemenet ovat saatavilla Goofy Stall'sissa Aurinkoinen tasango Biomi varten 42 tähden kolikoita. Jos et ole vielä avannut tämän biomin lukitusta, sinun on kulutettava 7000 unelmavalo avata Sunlit Plateau.
  • Kun olet kerännyt tarpeeksi puuvillaa, mene käsittelyasemalle ja etsi Kangas alla Hienostunut materiaali osio. Napsauta "Luo" syötettyäsi haluamasi kankaan määrän. Ja kangas lisätään varastoosi, kun se on valmistettu.

Siinä on kaikki Yule Goatin tekeminen Disney Dreamlight Valleyssa. Katso myös oppaamme kuinka kerää Dreamlightia Disney Dreamlight Valleyssa saadaksesi vinkkejä ja temppuja niiden keräämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up