Kuinka tehdä kallis lyönti Crisis Core FF7 Reunionissa

Uusi FF7-remake osti mukanaan alkuperäisen Crisis Core -pelin esiosa-remasterin, joka on ilo JRPG-faneille kaikkialla. Seuraavan sukupolven grafiikka ja uusi ääniraita ovat tervetulleita lisäyksiä jo ennestään vahvaan taistelujärjestelmään. Pelaajat kohtaavat kuitenkin ongelmia kerätessään pelin tehokkainta materiaalia, Costly Punchia. Tässä ovat vaiheet, jotka vaaditaan Costly Punch for Crisis Core FF7 Reunionin hankkimiseen.

Table
 1. Kuinka saada kallis lyönti Crisis Core FF7 Reunionissa
  1. Kuinka saada tarvittava Punch Materia
  2. Kuinka saada tarvittava DMW-materiaali

Kuinka saada kallis lyönti Crisis Core FF7 Reunionissa

Koska Costly Punch on Fused Materia, tarvitset a Nyrkki asia JA DMW materiaali fuusiolla. Tässä on luettelo vaadituista esineistä ja mistä ne löytyvät pelissä.

Kuinka saada tarvittava Punch Materia

Goblin nyrkki-Tämä löytyy pelistä palkkiona M4-5-4: Crescent Unit Annihilation -tehtävän suorittamisesta. Mutta toinen tapa saada se on varastaa se minipomo Vajradhara Kumbhiralta tehtävässä M4-4-4: Wutai slummeissa.

Kuinka saada tarvittava DMW-materiaali

DMW Materiaa voi ostaa kaupoista, kuten Reach Dept. QMC+, Junon Souvenirs ja Bone Village Outlet. Nämä kaupat ovat saatavilla, kun olet suorittanut 55 % pelistä. Tässä on luettelo DMW Mateiasta, jotka voit yhdistää Goblin Fistin kanssa.

 • Ilmahyökkäys
 • Onnen tähdet
 • Octalash
 • Meteori iskee
 • Parantavat aallot
 • Juokseva hyökkäys

Jos sinulla on vähän Giliä, tutustu oppaaseemme, kuinka voit ansaita enemmän. Costly Punchin aiheuttamien vahinkojen määrä on suoraan verrannollinen HP:hen. Tämä yhdessä The Brutal -liitteen kanssa tehtävästä 7-4-6: Breakthrough (joka rikkoo vahinkolakkin) voi tehdä vihollisille järjettömän 9 999 vahinkoa. Mutta ole varovainen, sillä Costly Punchin käyttö maksaa pienen alennuksen soittimen HP:ssa (tästä nimestä). Siinä kaikki, mitä tarvitset Costly Punchin tekemiseen. Tutustu oppaihimme Genji-panssarisarjan hankkimisesta, materiaalin nostamisesta nopeasti ja paljon muuta Kriisijoukkue FF7-Relow Gameiin liittyvät oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up