Kuinka tehdä pieni hirsimökki Sons of the Forestissa

Sons of the Forestissa sinun pitäisi ainakin luoda pieni kota sen sijaan, että luottaisit pressutelttaan. Tämä johtuu siitä, että tämä syrjäinen saari on täynnä tappavia mutantteja, jotka ovat valmiita valmistamaan sinulle ateriansa. Ulkona nukkumista ei myöskään suositella. Joten, jos haluat rakentaa tukikohdan, aloitetaan pienen hirsimökin rakentaminen. Voit tehdä tämän noudattamalla alla annettuja vaiheita ja olet hyvä mennä.

Table
  1. Kuinka rakennan pienen hirsimökin Sons of the Forestissa?
  2. Voinko käyttää pientä mökkiä suojana?

Kuinka rakennan pienen hirsimökin Sons of the Forestissa?

Kuvatekstit: TagBackTV Sons of the Forestissa aloittaaksesi pienen hirsimökin rakentamisen avaamalla selviytymisopas painamalla B JA muuta tilaa painamalla X. Sieltä löydät Little Hirsimökin piirustukset sekä niin monta ainesosaa kuin tarvitset. Napsauta vain vaihtoehtoa ja aseta se tasaiselle pinnalle painamalla Vasen painallus hiirellä. Pelaajat voivat myös kääntää rakennesuunnitelmaa haluamansa mukaan painamalla K & R. Kuten selviytymisoppaassa mainittiin, pelaaja tarvitsee jopa 75 rekisteriä rakentamaan Pienen Mökin. Voit aina pyytää Kelviniä kerätäksesi ne, ja hän tekee työn. Kun se on tehty, aloita lokien sijoittaminen projektiisi, niin se tekee tempun. Pelaajien on myös leikattava tuki kahteen puolikkaaseen pystysuoraan tai lankuiksi. Tämä voidaan tehdä suuntaamalla rekisteriin ja aloittamalla katkoviiva. Kun olet rakentanut mökin onnistuneesti, tarkista se kuinka rakentaa portti jotta se olisi turvallisempaa ja turvallisempaa.
Lue myös | Voitko lukita oven Sons of the Forestissa?
Tämä kattaa kaiken pienen hirsimökin rakentamisesta helposti Sons of the Forestissa. Ennen kuin jatkat, vieritä alas ja lue lisää jos voit käyttää hyttiä suojana.

Voinko käyttää pientä mökkiä suojana?

JOO, voit käyttää Pikku Hirsimökkiä suojana pelissä. Sinun täytyy tehdä niin rakentaa ja laittaa siihen sänky. Asiattomalle sänky voidaan tehdä käyttämällä 16 tikkua & 1 teippi. Jos haluat tietää enemmän, mene eteenpäin ja tarkista tämä Opas sängyn valmistukseen. Koska hytti on pieni, varmista, että et tee isoa sänkyä ja vältä laittamasta sitä oven taakse. Kun olet tehnyt sen, voit aina nukkua ja tallentaa pelisi helposti tässä pienessä mökissä murehtimatta mutanteista. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka voit luoda ja käyttää pienen hirsimökin Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, tarkista se kuinka rakentaa puolustavia muureja puolustamaan tukikohtaa. Tutustu myös aseluettelo saatavilla pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up