Kuinka tehdä rahaa nopeasti Tylypahkan perinnössä (Gold Farming)

Jos etsit parhaita tapoja ansaita rahaa nopeasti Tylypahkan perinnössä, tämä opas on sinua varten. Kultakolikoilla (tai galleoneilla) voit ostaa tonnia tärkeitä asioita Hogsmeadesta. Juomaresepteistä ja aineksista sauvapäivityksiin ja lentäviin luudanvarsiin – voit ostaa kaiken oikeaan hintaan. Tässä oppaassa kerromme kuinka maatilan kultakolikoita Tylypahkan perinnössä.

Table
  1. Kuinka tehdä rahaa nopeasti Tylypahkan perinnössä
    1. Tapa 1 – Avaa silmäkotelot
    2. Tapa 2 – Myy maagisia eläimiä
    3. Tapa 3 – Myy laitteita

Kuinka tehdä rahaa nopeasti Tylypahkan perinnössä

Paras tapa ansaita rahaa nopeasti ja varhaisessa Tylypahkan perinnössä on silmäkoteloiden avaaminen. Kuitenkin, kun edistyt, voit myydä maagisia eläimiä viljellä eniten kultakolikoita. Mennään galleonien rakentamisen yksityiskohtiin.

Tapa 1 – Avaa silmäkotelot

Olet varmaan huomannut nämä omituiset arkut Tylypahkan ja Tylypahkan ympärillä. Kun lähestyt heitä, he tärisevät ja pysyvät suljettuina. Avataksesi silmäarkut, sinun on käytettävä Pettymyksen viehätys. Seuraavaksi lähesty rintaa ja ne pysyvät rauhallisina. Paina tarvittavaa painiketta avataksesi ne ansaitaksesi rahaa. Jokainen Eye Chest palkitsee sinut 500 kultakolikkoa.

Tapa 2 – Myy maagisia eläimiä

Voit viljellä paljon kultaa Tylypahkan perinnössä myymällä maagisia eläimiä. Mutta sinun on ensin avattava vivaariumit. Suorita kutsutehtävä "Tonttu, säkki ja kangaspuut" saada Nab-säkki Deek the Elfiltä. Kun saat sen, mene Kiellettyyn metsään ja etsi Beast Dens. Ota sitten pedot kiinni ja myy ne Brood and Peck -kaupassa Hogsmeadessa ansaitaksesi rahaa. Tämä menetelmä toimii parhaiten, koska pedot ilmestyvät uudelleen pelipäivän jälkeen. Se tarkoittaa, että voit viljellä niin paljon kuin haluat. Varo pöyhkeitä ja kuuvasikoita, sillä ne on helppo saada kiinni.

Tapa 3 – Myy laitteita

Tutkiessasi löydät monia normaaleja arkkuja Revelio. Avaa ne ja saat mekkoja, hattuja, huiveja ja muita vaatteita. Mene Hogsmeaden kauppoihin ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Arkkujen lisäksi saat myös varusteita ja tarvikkeita suorittamalla sivutehtäviä. Niiden myyminen ansaitsee myös nopeasti. Nämä ovat parhaita tapoja ansaita nopeasti rahaa Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Wiki opas hyödyllisempää sisältöä varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up