Kuinka tehdä Terraria-saha (käsittelyasema)

Terraria on eräänlainen toimintaseikkailuhiekkalaatikkopeli. Kyse on uusien esineiden tutkimisesta, käsityöstä, rakentamisesta, taistelusta ja eri vihollisista selviytymisestä. Pelin aikana on valtava valikoima askarteluasemia. Yksi niistä sisältää sahan, josta voidaan valmistaa erilaisia ​​puutavaroita ja huonekaluja. Mutta useat pelaajat ovat hämmentyneitä tämän askarteluaseman luomisesta. Älä huoli, katso oppaamme sahan tekemisestä Terrariaan.

Kuinka tehdä saha Terrariassa

Tässä ovat kaikki materiaalit tai esineet, joita tarvitaan sahan valmistukseen:

  • 10 puuta
  • 2 rautaa tai 24 lyijyä
  • Ketju

Puuta saa kaataamalla minkä tahansa puun avoimesta maailmasta. Voit saada Rautatangot maanalaisista saalisarkuista. Tai voit luoda ne osoitteessa Työpöytä käyttämällä 3 rautamalmia, 4 takorauta-aitaaJa 4 rauta-aitaa. Vaihtoehtoisesti voit myös kerätä the Opas joka löytyy yleisimmin. Ketjutuotteessa voit käyttää mitä tahansa niistä Rauta tai lyijytanko raudalle tai lyijyalastimelle niiden valmistamiseksi.

Kun sinulla on kaikki yllä mainitut resurssit, voit luoda sahankäsittelyaseman Terrariaan. Voit sijoittaa sen minne tahansa käyttääksesi askarteluasemaa Terrariassa. On 3 korttelin levyinen Ja 3 korttelin korkea jotka voidaan sijoittaa kiinteille lohkoille tai tasoille. Mutta mihin tämä askarteluasema on tarkoitettu? Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Mitä saha tekee

Kuten edellä mainittiin, Sahamyllyn askarteluasemaa voidaan käyttää ylijäämäpuun ja huonekalujen valmistukseen. Mutta tämä askarteluasema voi myös auttaa sinua avaamaan erilaisia ​​koristeellisia huonekalureseptejä. Sahan avulla voit luoda erilaisia ​​muunnelmia Kylpyammeet, sängyt, kirjakaupoista, kellot, pukeutuja, sohvat, WC, taulukoita, telineet, ja enemmän. Yhdellä sahaasemalla voidaan valmistaa valtava määrä erilaisia ​​kalustevariaatioita.
Joten suosittelemme, että jatkat reseptien ja askarteluesineiden kanssa.
Siinä kaikki, kuinka tehdään saha Terrariassa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada viidakkopanssari, kuinka saada Aglets, kuinka tehdä kehysJa Lisäksi Terraria-oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka tehdä saha Terrariassa
    1. Mitä saha tekee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up