Kuinka tietää, kiiltääkö Pokemon Pokemon Scarlet & Violet -pelissä

Scarletissa ja Violetissa tapaat uuden 9. sukupolven Pokemonin sekä vanhoja suosikkeja. Lopullisena tavoitteena on saada ne kaikki kiinni ja täydentää Pokedex. Mutta tavallisten pyydysten lisäksi voit myös saada kiinni Kiiltävä Pokémon. Jos olet veteraanikouluttaja, sinun on oltava tietoinen loistavasta metsästyksestä. Nämä ovat haluttuja niiden takia harvinaisuus Ja ulkomuoto. Mutta miten voit erottaa ne? Tässä artikkelissa käsitellään kuinka tietää, kiiltääkö pokemon helakanpunaisena ja violettina.

Kuinka selvittää, onko Pokemon kirkas helakanpunainen ja violetti

Kuvan lähde: Nintendo Unity Youtubessa The Shinies ovat harvinainen syntyy tässä pelissä, joten niiden tunnistaminen voi olla hieman hankalaa. Paras tapa kertoa, onko Pokemon kiiltävä punaisena ja violetti, on omasta väri. Jos se on eri sävy kuin tavallinen, olet törmännyt tähän muunnelmaan. Jotkut niistä ovat havaittavissa kaukaa, mutta toiset ovat hienovaraisia. Toisin kuin Pokemon Legends: Arceus, sinulle ei ilmoiteta äänellä, jos tämä variantti on lähellä. Sitten sinun on syötettävä a taistelu heidän kanssaan. Siellä voit tunnistaa värieron paremmin. Joillakin niistä on täysin erilainen rungon väri, kun taas toiset voidaan erottaa pienellä yksityiskohdalla. Esimerkiksi a normaali Lechonk On Musta mutta heidän variantti On Ruusu värillinen. Mutta tapauksessa Armarogo, ainoa ero ulkonäössä on hänen värinsä silmät. The säännöllinen yhdellä on oranssi silmät samalla variantti on sininen.
Toinen tapa on etsiä a kimalteleva animaatio ennen kuin taistelu alkaa. Kuten mainittiin, ne ovat harvinaisia ​​ja sinulla on a 1/4096 mahdollisuus tavata yksi. Mutta kiitos Piknikki mekaanikko, voit valmistautua Voileivät kanssa Ateriavoimat lisätäksesi mahdollisuuksiasi. Voit myös käyttää a Loistava viehätys mutta löydät sen pelin lopussa. Tässä on kyse siitä, kuinka selvittää, kiiltääkö Pokemon punaisena ja violettina. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Terasirpaleiden viljeleminenkäy meillä SV-osio pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up