Kuinka tulla parhaiksi ystäviksi Animal Crossing New Horizonsissa

Animal Crossing: New Horizons on yksi hauskimmista ja koukuttavaimmista Nintendo Switchin peleistä. Pelaajat voivat viettää tuntikausia ajastaan ​​räätälöimällä saariaan erilaisilla mieleistään rihmastoilla tai lähteä metsästämään yli 80 erilaista vikoja Ja kalastaa hajallaan ympäri maailmaa. Mutta mitä tapahtuu, kun tarvitset auttavaa kättä? Joten tässä on nopea opas Best Friends in Animal Crossing -sovelluksen käyttämiseen, joka opastaa sinut läpi vaiheet, jotka vaaditaan, jotta voit tulla jonkun parhaaksi ystäväksi Animal Crossingissa.
Huomautus: Pelaajien on ensin oltava ystävinä toistensa Nintendo-konsoleissa ennen kuin heistä tulee Animal Crossingin parhaita ystäviä.

Kuinka poistaa paras ystävä -sovelluksen esto ACNH:ssa

Kun mahdollisuus vierailla muilla saarilla on avattu, vaiheet parhaiksi ystäviksi tulemiseksi ovat seuraavat.

  • Mene lentokentälle ja keskustele Orville tiskillä, kerro heille, että haluat pelata verkossa muiden kanssa, tämä avaa Best Friends -sovelluksesi Nook Puhelin. Tämä sovellus on tärkeä, koska sen avulla voit muodostaa yhteyden muihin pelaajiin ja lähettää kutsuja.
  • Lähetä omat kutsusi tai vieraile jonkun saarella ystävystyäksesi. Jos haluat pitää asiat yksityisinä, Orville auttaa sinua määrittämään väliaikaisen pääsykoodin. Joka tapauksessa, kun teet tämän, näytät toistesi ystäväluettelossa.
  • Avaa nyt Best Friends -sovellus NookPhonessa, valitse suosikkisoitin ystäväluettelostasi ja lähetä heille pyyntö. Jäljelle jää vain ystäväsi hyväksyminen, ja voitte molemmat olla hyvässä matkassa keräämään kaikki kerättävät kellot.
  • Aloittelevien pelaajien on odotettava kokonainen päivä ennen kuin he pääsevät vierailemaan muilla saarilla. Peliin tutustumista varten suositellaan aktiviteetteja, kuten puupanosten tekemistä tai katon värien vaihtamista. Tämä prosessi saattaa olla hieman monimutkainen, mutta saavutettu nautinto tekee Animal Crossing New Horizonsista aikasi arvoisen. Tutustu oppaihimme saadaksesi Pearl osterit tai kuinka saada mukautuspaketteja avataksesi täyden Animal Crossing -kokemuksen.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Go up