Kuinka tunnistaa varusteet Tylypahkan perinnössä

Hogwarts Legacy sisältää paljon pelimekaniikkaa sekä annoksen nostalgisia loitsuja ja loitsuja. Kun suoritat erilaisia ​​tehtäviä ja sivutehtäviä, törmäät erilaisiin tuntemattomiin osiin ja varusteisiin. Näissä vaihteissa olisi yksinkertaisesti kysymysmerkki. Jotta voit käyttää näitä varusteita ja resursseja, sinun on tulkittava niiden taikuutta. Ja valitettavasti et voi käyttää Revelio Enchantmentia paljastamaan näitä esineitä. Mutta kun nämä kohteet kasaavat varastoasi, onko olemassa tapaa tunnistaa ne? Älä huoli, tutustu oppaaseemme Gearin tunnistamiseksi Tylypahkan perinnössä saadaksesi selville.

Kuinka tunnistaa laitteet Tylypahkan perinnössä

Voit tunnistaa laitteet ja esineet käyttämällä Kuvauspöytä Tylypahkan perinnössä. Löydät kuvauspankin sisältä Vaatimushuone. Mutta käyttääksesi sitä, sinun on suoritettava Room of Requirement -tehtävä. Voit saada tämän tehtävän suorittamalla Etsi lentävä luokka ja etsimässä Pöllö kirje alkaen Professori Weasley. Sinun tarvitsee vain tavata hänet avataksesi Vaatimushuoneen. Kun huoneen lukitus on avattu, pääset käsiksi sen sisällä olevaan kuvauspöytään. Heti kun saat tuntemattoman laitteen tai esineen, mene Vaatimushuoneeseen ja mene kuvauspöytään. On pakko olla vuorovaikutuksessa työpöydän kanssa tunnistaaksesi laitteesi.
Kuvan lähde: WoW Quests YouTubessa. Tämä työpöytä paljastaa kaikki työkalut, laitteet tai tunnistamattomat tuotteet varastostasi. Joten sinun ei tarvitse huolehtia jokaisen tunnistamattoman laitteen tunnistamisesta. Muista myös, että tunnistamattomien varusteiden myymisen sijaan suosittelemme käyttämään kuvauspankkia sen paljastamiseen. Vaikka näiden kohteiden harvinaisuus saattaa olla vähäinen, niillä voi olla parempia tilastoja. Tämä voi auttaa sinua nousta nopeammin Hogwarts Legacyssa. Siinä on kyse Gearin tunnistamisesta Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka lukitut ovet ja arkut avataan, kuinka tavoitella, kuin menisi veden alleJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up