Kuinka uppoutua Tylypahkan perintöön

Haluatko oppia uppoutumaan Tylypahkan perintöön? Pelissä on useita järviä, joissa voit uida. Mutta jos haluat mennä veden alle etkä tiedä miten se tehdään, autamme sinua. Lue lisää saadaksesi selville, miten.

Voitko mennä veden alle Tylypahkan perinnössä?

Lyhyt vastaus on kyllä. Voit mennä veden alle Tylypahkan perinnössä, mutta se on vain muutamissa tietyissä paikoissa. Esimerkiksi Lost Astrolabe -tehtävän aikana laitesukellus on osa tehtävää. Tehtävien lisäksi voit kuitenkin mennä veden alle saadaksesi käsiisi arvokasta saalista. Sinun tarvitsee vain hypätä järveen ja uida kohti pistettä, jossa vesi pyörii. Kun pääset tarpeeksi lähelle, ole vuorovaikutuksessa sen kanssa. Voit etsiä saaliista tai jopa kuljettaa sinut toiseen paikkaan. Yksi parhaista tavoista etsiä pyörteistä vettä on lentää harjanvarrellasi järven yli. Kun olet tuntenut eri kohdat, voit nousta harjasta ja uida nopeammin sitä kohti painamalla näppäintä L3 käännä ohjaimen sauvaa. Nämä maagiset vedenalaiset paikat voivat olla erittäin hyödyllisiä sinulle, jos etsit tiettyjä esineitä.
Lue myös: Milloin Tylypahkan perintö tapahtuu?
Avalanche Softwaren kehittämä Hogwarts Legacy Deluxe Edition (Early Access) julkaistiin 7. helmikuuta 2023. Toimintaroolipeli perustuu Harry Potter -romaanien Wizarding World -universumiin. Avoimen maailman pelinä Hogwarts Legacy tekee nopeasti läsnäolonsa yhtenä parhaista peleistä tähän mennessä vuonna 2023. Tämä kaikki kertoo, kuinka voit uppoutua Tylypahkan perintöön. Toivomme, että olet nyt hallinnut kyvyn mennä veden alle. Jos pidit tästä oppaasta, saatat haluta myös oppia tallentamaan peli ja muita vinkkejä ja temppuja omistetussa oppaassamme Tylypahkan perintö osio.

Table
  1. Voitko mennä veden alle Tylypahkan perinnössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up