Kuinka vähentää vahinkoa Overwatch 2:ssa?

Overwatch 2 -peli sisältää ikonisen listan 35 sankarit eri luokkatyypeillä. Kun edistyt pelin läpi, avaat ne. Jokaisella näistä sankareista on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja heikkoutensa. Heidän tunnusaseensa lisäksi voit hyödyntää heidän kykyjään. Aggressiivisen puolen näyttämisen lisäksi on joskus tarpeen käyttää puolustustekniikoita. Pitämällä tämän taistelun toisen näkökohdan mielessä kehittäjät ovat lisänneet toisen tilaston, joka tunnetaan nimellä MIT (vahingot lievennetty). Vähentämäsi vahingon määrä lasketaan kokonaistilastoissasi ja auttaa sinua saamaan XP:tä. Jos haluat minimoida aiheuttamasi vahingon määrän, tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Tutustu tähän oppaaseen, jossa on joitain niistä vinkkejä ja strategioita vahinkojen lieventämiseksi Overwatch 2:ssa.

Vinkkejä ja strategioita vahinkojen lieventämiseksi Overwatch 2:ssa

Viisain tapa lieventää vahinkoa OW2:ssa on estää tuleva hyökkäys kilvellä. Sankarit pitävät Sigma, Symmetra, Zarya ja Zenyatta heillä on oletuksena Shield arsenaalissaan. Toisaalta joillakin sankarilla on taitoja, jotka antavat heille väliaikaisen suojan. Sisältää kirjoittanut Doomfist Paras puolustus, Lúcion äänieriste ja Wrecking Ballin mukautuva kilpi nimetäkseni muutamia. Myös käyttämällä Anan Nanoboost voi vähentää aiheutuneita vahinkoja tietyllä prosentilla. Lisäksi aiheutetun liittolaisen aiheuttamat vahingot kasvavat. Voit myös käyttää Orisan linnoitus kyky vähentää vastustajilta saamaansa vahinkoa.
Reinhardtin estekenttä on paras vaihtoehto, jota voit käyttää Overwatch 2:n vaurioiden lieventämiseen. Muista myös, että Reinhardt on paras Tank Hero, jonka avulla voit parantaa yleistä MIT-tilastosi Overwatch 2:ssa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Zarya-hiukkaseste mahdollistaa henkilökohtaisen suojan. Toisaalta hänen Ennustettu este luo kilpien esteen, joka lieventää Overwatch 2:n liittolaiselle aiheutuvia vahinkoja. Siinä kerrotaan, kuinka voit lieventää vahinkoja Overwatch 2:ssa. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, tutustu OW2Wiki Relow Gameissa,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up