Kuinka vaihtaa aseita Sons of the Forestissa

Jos haluat tietää miten vaihtaa nopeasti aseita Sons Of The Forestissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä selviytymispelissä sinun on metsästettävä ruokaa. Lisäksi kohtaat ihmisen syöviä mutantteja. Joten on tärkeää, että opit pyöräilemään aseita ollessasi sekä metsästäjä että metsästetty. Koska peli ei määrittele, kuinka tämä tehdään, kehotamme sinua vaihtamaan aseen SoTF: ksi.

Kuinka nopeasti vaihtaa aseita Sons Of The Forestissa

Kuvan lähde: Youtube Player's Guides Toisin kuin edeltäjässään, tässä pelissä ei ole pikanäppäinpalkkia, jossa voit vaihtaa aseita nopeasti. On kuitenkin mahdollisuus vaihtaa aseiden välillä avaamatta koko varastoasi. Voit vaihtaa aseita nopeasti Sons of the Forestissa seuraavasti:

  • Avaa varastosi painamalla 'minä'.
  • Oikealla painikkeella päällä Reppu oikeassa yläkulmassa.
  • Sitten, oikealla painikkeella päällä kaksi asetta haluat vaihtaa yhdestä toiseen.
  • Nämä lisätään pikapaikkaan.
  • Päästäksesi pikapaikkaan, pidä 'minä' ja valitse haluamasi ase.

Aseiden lisäksi voit myös säilyttää lääkkeet, ruoka, ja muita tärkeitä materiaaleja repussa. Kuuman baarin poissulkeminen on hyvä ja huono asia. Hyvä, koska se tekee pelistä realistisemman. Toisin kuin muissa peleissä, joissa voit vaihtaa aseita napin painalluksella, tässä sinun on tehtävä töitä sen eteen. Mutta se voi ärsyttää joka kerta, kun joudut laskemaan varastosi ja valitsemaan uuden aseen. Kuvittele, että kohtaat vihollisen, joka yrittää repiä sinut erilleen, kun etsit asetta.
Lue myös: Kuinka kalastaa
Repputoiminnolla voit vaihtaa työkaluja nopeasti. Varmista siis, että varaat vain ne työkalut, jotka ovat hyödyllisiä repussasi. Metsästettävät aseet ja parantavat lääkkeet tulisi aina olla etusijalla. Se on kaikki meiltä aseiden vaihtamisesta Metsän lapsissa. Kun olet täällä, muista vierailla meillä SoTF-osio saadaksesi lisää sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up