Kuinka vaihtaa esineitä Sons of the Forestissa

Haluatko oppia vaihtamaan esineitä Sons of the Forestissa? Älä sitten katso enää. Hiljattain julkaistusta The Forestin jatko-osasta voi nauttia sekä yksin- että moninpelinä. Taisteleminen, tutkiminen ja valtavasta metsästä selviytyminen on helpompaa, kun olet ystävien kanssa. Lisäksi, jos tarvikkeet ovat vähissä, voit aina pyytää ystäviäsi jakamaan tavaransa kanssasi. Joten kuinka voit vaihtaa tavaroita ystävien kanssa? Lue eteenpäin saadaksesi tietää!

Kuinka vaihtaa esineitä ystävien kanssa Sons of The Forestissa

No, tavaroiden kaupan oppiminen Sons of the Forestissa ei ole niin yksinkertaista. Tämän selvittäminen itseltäsi kestää melko kauan, minkä vuoksi olemme täällä auttamassa. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava:

 • Päätä ensin, kenen ystävän kanssa käyt kauppaa.
 • Nyt sinun ja ystäväsi on kohdattava toisenne suoraan.
 • Näet a "JA" ponnahduspainike kehottaa molemmissa näytöissä.
 • Seuraavaksi teidän molempien on pidettävä "E"-näppäintä yhdessä.
 • Napsauta nyt hiiren vasenta painiketta vetääksesi ja vaihtaaksesi kohteen ystäväsi kanssa.
 • Muista kuitenkin, että voit käydä kauppaa vain tietyillä tuotteilla, kuten jalostetuilla elintarvikkeilla ja lääketieteellisillä tarvikkeilla. Useimpien elintarvikkeiden, aseiden ja arvoesineiden jakaminen ei toistaiseksi ole mahdollista Sons of the Forestissa. Äskettäin julkaistu peli on jatkoa suositulle ja menestyneelle alkuperäiselle: The Forestille. Kun sinut lähetetään etsimään kadonnutta miljardööriä syrjäiselle saarelle, jota kummittelee, sinun on tehtävä kaikkesi selviytyäksesi.
  Lue myös: Tavaroiden pudottaminen Sons of the Forestissa
  Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Sons of the Forest -kaupankäynnistä. Kun olet täällä, mene eteenpäin ja tarkista kuinka tehdä molotovia, kuinka saada Virginia kumppaniksi JA kuinka isännöidä palvelinta Relow Gamein Sons of the Forest -osiossa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up