Kuinka vaihtaa luokkaa ja luokkaa uudelleen Fire Emblem Engagessa

Fire Emblem Engage on yksi Fire Emblem -sarjan odotetuimmista osista. Kuten aiemmissa peleissä, näet erilaisia ​​luokkia, jotka voit varustaa yksikköösi. Tällä hetkellä valittavana on jopa 26 luokkaa, ja toivottavasti monia lisää on tulossa pian. Jos olet jo aloittanut pelaamisen ja mietit kuinka siirrät yksikkösi toiseen luokkaan, olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka voit muuta luokkaa ja luokittele uudelleen Fire Emblem (FE) Engageksi.
(Vastuuvapauslauseke: Koska FE Engage on Early Access -tilassa, tiedot voivat muuttua pelin ensimmäisen julkaisun jälkeen.)

Kuinka voin vaihtaa luokkaa ja luokkia uudelleen Fire Emblem Engagessa?

Näin voit vaihtaa luokkaa ja luokkia uudelleen Fire Emblem Engagessa. Ennen kuin jatkat eteenpäin, varmista, että sinulla on mitä tarvitset Tiivisteet prosessin loppuun saattamiseksi. Jos teet niin, noudata alla annettuja ohjeita.

  • Ensimmäinen, heittää Kiinnitä palotunnus.
  • Siirry seuraavaksi omaasi Valikko Ja valitse yksikkö haluatko vaihtaa vai vaihtaa luokkaa.
  • Valitse sen jälkeen käytettävissä oleva luokka yksikön perusteella Taidot.
  • Vahvista sitten valintasi painamalla -näppäintä Vaihda luokkaa -painiketta.

Ja näin voit helposti vaihtaa luokkaa ja luokkaa uudelleen pelissä. Voit kuitenkin luokitella yksikkösi uudelleen toiseen perusluokkaan vain sen pätevyyden perusteella. Esimerkiksi Alcryst on taitava Archer-luokassa, mutta vaihtaaksesi hänet Base Axe Fighteriksi tai Axe Armoriksi tarvitset Base Axe -luokan taitoa. Ja saat kehotteen suorittaa prosessi loppuun 1x toinen tiiviste.
Lue myös | Fire Emblem Engage -ääninäyttelijät (englannin- ja japanilaiset näyttelijät)
Toisaalta tarvitset yksikkösi ylennyksen Advanced-tasolle 1 päätiiviste. Ja tämä voidaan tehdä vain, jos yksikkö nousee vähintään yhtä luokkaa korkeammalle Taso 10 tai taso S seuraavassa lainkäyttöalueella. Jos sinulla ei ole etsimääsi taitoa, voit aina ansaita sen käyttämällä Tunnussidontarenkaat. Nosta vain sidostasoasi renkaiden avulla ja olet hyvä lähtemään. Siinä on kaikki se, kuinka voit vaihtaa luokkaa ja luokkia uudelleen Fire Emblem (FE) Engagessa. Kun olet täällä, tarkista Luokkaluettelo saatavilla pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up