Kuinka valita alue pimeässä ja pimeässä

Dark and Darker on Dungeon Crawl -peli, jota voi pelata joulukuusta 2022 alkaen. Siinä pelaajat voivat osallistua PvP, PvE ja Battle Royale pelitila lunastaaksesi hauskuuden. Kun taistelet maanalaisia ​​olentoja vastaan, muista varoa joukkuetovereitasi ja itseäsi. Koska pelin hirviöt ovat todella häikäilemättömiä. Useimmat moninpelit vaativat pelaajien muodostamaan yhteyden tietylle alueelle saadakseen paremman vastauksen. Koska Dark and Darker on uusi peli, joillekin pelaajille voi olla vaikeaa valitse alue. Joten tässä on opas, joka näyttää kuinka valita alue. Muista lukea loppuun, koska siinä on myös virheilmoitus "Palvelinalue ei ole käytettävissä."

Table
  1. Alueen valitseminen Dark and Darker -tilassa
    1. Tämä palvelinalue ei ole tällä hetkellä käytettävissä Virhe pimeässä ja tummemmassa (korjaa)

Alueen valitseminen Dark and Darker -tilassa

Kuvan lähde – Dresboni (YouTube) Näin voit valita haluamasi alueen:

  • Käynnistä peli ja syötä tiedosto Päävalikko Näyttö.
  • Myös navigoi ja napsauta pelata muodossa.
  • Napsauta sieltä yllä mainittuja palvelimia Dungeon-karttavaihtoehto ala vasen.
  • Nyt voit valita sopivan alueen Tumma ja tummempi.

Tämä palvelinalue ei ole tällä hetkellä käytettävissä Virhe pimeässä ja tummemmassa (korjaa)

Pelaajille, jotka yrittivät saada joukkueensa mukaan peliin, tämä virhe oli todellinen päänsärky. Valitettavasti et voi tehdä mitään tämän korjaamiseksi. Varmista kuitenkin, että sinulla on a kunnollinen internetyhteys asian varmistamiseksi. Voit myös yrittää käynnistää järjestelmän ja Internet-reitittimen uudelleen ja yrittää käynnistää pelin uudelleen. Tämän kiertotavan pitäisi ensisijaisesti korjata "Tämä palvelinalue ei ole tällä hetkellä saatavilla" -virhe Tummassa ja tummemmassa. Turvatarkastusta varten voit myös tarkistaa Dark and Darker -viranomaisen Twitter-tili. Koska peli on uusi ja on olemassa mahdollisuuksia, että kehittäjät saattavat lopettaa palvelimet tilapäinen huolto.
Tämä koskee alueen valitsemista ja alueen, joka ei ole käytettävissä -ongelman korjaamista Dark and Darker -tilassa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Pelioppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up