Kuinka valita talo ja sauva etukäteen

Jos olet Potterhead, olet ehkä haaveillut talon tai sauvan valitsemisesta siitä lähtien, kun olet lukenut Harry Potter -elokuvia tai -kirjoja. Saapuminen Lumosiin, Tylypahkan perinnön avulla pelaajat voivat valita talonsa ja sauvansa. Mutta useimmat fanit ja pelaajat yrittävät valita talonsa ja sauvansa etukäteen. Älä huoli, sillä voit valita nämä asiat ennen pelin julkaisupäivää. Joten tutustu oppaaseemme, kuinka valita Tylypahkan perintötalo ja sauva pian.

Kuinka valita Tylypahkan perintötalo ja sauva etukäteen

Voit valita talosi ja sauvan etukäteen kirjautumalla Wizarding World -tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sellaisen rekisteröimällä uuden tilin. Valitse sauva ja talo noudattamalla seuraavia ohjeita:

  • Mene Velhojen maailman sivu. Ja osui Kirjautumispainike näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Klikkaa "tilaa nyt" alla, jos et ole luonut tiliä.
  • Kirjoita omasi Syntymäaika Ja sähköpostiosoite luodaksesi profiilitilisi.
  • Täyttääksesi profiilisi, sinun on täytettävä kolme kriteeriä. Nämä valitsevat talosi, suojelijasi ja sauvan.
  • Kun painat niiden yläpuolella olevaa +-painiketta, sinun on suoritettava muutama tietokilpailu. Suosittelemme vastaamaan niihin vakavin totuuksin, koska he ratkaisevat kohtalosi.
  • Kun olet suorittanut kaikki kolme tietokilpailua, Wizarding World -tilisi on valmis.
  • Siirry sitten kohtaan WB pelit ja kirjaudu sisään nykyiselle tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda uuden tilin.
  • Paina nyt kolmea riviä näytön vasemmassa yläkulmassa ja napsauta Liitännät vasemmalla olevasta valikosta.
  • Kirjaudu Wizarding World -tilillesi tai Harry Potter -faniklubitilillesi ja paina Yhdistä-painiketta.

Kun sinulla on linkittänyt molemmat tilitlöydät sama sauva ja talo Tylypahkan perinnössä. Mutta varmista, että käytät samaa WB Games -tiliä pelissä. Kuten kehittäjät ovat vahvistaneet, sinulla on myös toinen mahdollisuus tilata talosi pelissä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että talosi, sauvasi tai suojelijasi ovat pysyviä.
Mutta se on melko hauska tapa tutustua kotiisi ja kävellä ennen julkaisupäivää, eikö niin? Jos olet hämmentynyt lajittelusta, tutustu oppaaseemme miten lajittelu toimii Lisätietoja. Siinä on kyse kodin ja sauvan valitsemisesta Tylypahkan perinnön alkaessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada kylpytakit, kaikki ennakkotilausbonukset, kuinka saada Thestral MountJa Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up