Kuinka valmistaa aterioita ja saada bento Fire Emblem Engagessa

Yksi hyödyllisimmistä asioista, joita voit tehdä FE Engagessa, on valmistaa aterioita ja tarjota niitä hahmollesi ja hänen ystävilleen. Laukaisumekanismi on hyödyllinen monella tapaa. Kun tarkastelet perusasiat, ne ovat hyödyllisiä, kun haluat antaa hahmollesi tilastovauhtia. Mutta myös pelin näkökulmasta on mukavaa levätä kaaoksesta ja rentoutua vähän kavereiden kanssa. Joten ilman pitkiä puheita, näin voit valmistaa aterioita ja hankkia Bento Leftovers -tuotteita Fire Emblem Engagessa.

Kuinka valmistaa aterioita Fire Emblem Engagessa

Kuvan luotto: BenFM YouTubessa
Voit valmistaa aterian Cafe Terracessa Somnielissa. Teknisesti sinä et tee ruokaa, vaan tiskin takana oleva kokki laittaa ruokaa, joten sinun on tehtävä tilaus.

 • Mene kahvilan terassille.
 • Seuraava, valitse tilauksen aikana 2 kumppania kuka tulee mukaan ateriaasi.
 • Nyt, valitse ruokaa tai ateria, jonka haluat syödä heidän kanssaan. Muista valita ruoka, josta liittolaisesi pitävät ja joista ne pitävät.
 • Tässä, valitse pää- ja lisäaineet. Vasemmalta voit tarkistaa aterian antaman perusvaikutusbonuksen.
 • Kun olet valinnut kaiken, peli kysyy, oletko valmis aloittamaan ruoanlaiton. Vahvista kyllä.
 • Siirtymänäytön jälkeen näet hahmosi ja liittolaisesi jakavat ruokaa yhdessä ja puhuvat siitä. Jos he nauttivat ateriastaan, näet tilastosi paranevan. Varmista, että ruoka ei ole vain hyvää, vaan myös heidän makuun. Huonosti valmistettua ruokaa tai jotain, josta he eivät pidä, he voivat parantaa taistelussa. Mutta kaikki ei ole huonoa, kun hemmottelet heitä jollain herkullisella, he lisäävät heidän tilastojaan.

  Kuinka saada Bento tai ylijäämät FE Engagessa

  Saat Benton tai ylijäämät kokilta aterian valmistuksen jälkeen. Saadaksesi sen, sinun tulee antaa kokille lisäaineita. Taitojensa mukaan he pakkaavat sinulle ylimääräistä ruokaa (jäännöksiä). Älä unohda lisätä näitä jäännöksiä niiden hahmojen luetteloon, jotka aiot ottaa taisteluun kanssasi. Tämä kattaa tämän oppaan aterioiden valmistamisesta Fire Emblem Engagessa ja Benton ylijäämien hankkimisesta. Suosittelen tutustumaan myös meidän FE Engage -osiossa saadaksesi lisätietoja muista tämän pelin aiheista.

  Table
  1. Kuinka valmistaa aterioita Fire Emblem Engagessa
   1. Kuinka saada Bento tai ylijäämät FE Engagessa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up