Kuinka vanha on Tails pelissä Sonic The Hedgehog? (Vastaa)

Kaikissa Sonic-nimikkeissä Tails eli Miles Prower on kaikkien aikojen paras hahmo. Monimutkaisten hahmojen, kuten Knuckles ja Shadow, kanssa Tails on paljon yksinkertaisempi hahmo. Ensimmäisestä debyytistään lähtien Tails on ollut yksi sarjan suosituimmista hahmoista. Jos olet tämän söpön keltaketun fanaatikko, saatat haluta tietää sen iän. Vaikka tämä on yhteisössä vähemmän keskusteltu kriteeri, saatat haluta tietää, rakastatko tätä hahmoa. Joten katso kuinka vanha Tails on Sonic the Hedgehog -oppaassa saadaksesi selville.

Table
  1. Kuinka vanha on Tails (ikä) pelissä Sonic the Hedgehog
    1. Häntä faktoja ja oppia

Kuinka vanha on Tails (ikä) pelissä Sonic the Hedgehog

Tails eli Miles "Tails" Prower on kahdeksan vuotta vanha Sonic the Hedgehog 2:n tapahtumien aikana. Yasushi YamaguchiSonic-tiimin johtava taiteilija ja tasosuunnittelija suunnitteli sen kuvan a viisi vuotta. Mutta siitä huolimatta hänen virallinen ikänsä asetettiin 8 vuotta vanha. Tails on Sonicin apuri ja paras ystävä puoli hänen ikänsä. Se tarkoittaa, että hän oli lähellä kuusi vuotta vanha aikana ensimmäinen Peli Sonic the Hedgehog.

Sonic 2:n julkaisu merkitsi Ensi esiintyminen Siitä lähtien se oli yksi parhaista suosittu Kaikkien aikojen äänihahmot. Monien palkintojensa joukossa hän on voittanut mm Paras uusi hahmo sisään Electronic Gaming Monthly 1992 Videopelien palkinnot. Vieritä alareunaan saadaksesi lisätietoja Tailsista.

Häntä faktoja ja oppia

Tails or Miles on nerotason äly ja taitava keksijä, joka rakastaa mekaniikkaa. Monet hänen keksinnöstään ovat johtaneet siihen Sonic-tiimi voittaa vastaan Tohtori Eggman. Miles kuitenkin käyttäytyy usein vetäytyneenä ja joskus hieman naiivina. Vaikka hän on aina riippuvainen Sonicista ja luottaa häneen, hän ymmärtää myöhemmin, ettei hän voi luottaa häneen ikuisesti. Joten tässä on muutama faktoja Tailsista alkaen Sonic the Hedgehog ja muut sarjat tai nimikkeet:

  • Kuten me kaikki tiedämme, Tails on kiltti ja suloinen kettu, jolla on positiivinen ja kiltti henki. Mutta sen ei alun perin ollut tarkoitus olla kettu. Yuji Naka, Sonic Teamin johtaja, tarkoitti alun perin tämän hahmon olevan a Tanuki. Se on japanilainen supikoira, joka on kotoisin Itä-Aasiasta.
  • Lisäksi Tails olisi myös mallina a Pehmoinen UFO-sieppari. Yamaguchi kuitenkin sanoi, että se oli vain disinformaatiota toisesta projektista.
  • Hännissäkään ei olisi pitänyt olla kovakalvo hänellä on pyöreät mustat silmät alkuperäisissä malleissa.
  • Muuten, Tails kuvasi alun perin kolmea otsatukkaa oikea puoli pikemminkin kuin puoli.
  • Tähän asti Tails on esiintynyt kolme yksinpeliä ilman, että Sonic on keskeisessä asemassa. Nämä videopelit ovat Tailsin Sky Patrol, Jonon seikkailujaja Tails ja Music Maker (näki Picon).

Siinä on kaikki, kuinka vanha Tails on Sonic the Hedgehogissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme osoitteessa koska Sonic ei osaa uidaja Lisää Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up