Kuinka vapauttaa noita Sellen Witchbanen raunioilla

Elden Ring sisältää joukon NPC-hahmoja, jotka auttavat sinua matkallasi kohti Elden Lordia. Yksi tällainen hahmo sisältää Witch Sellen. Olet ensin vuorovaikutuksessa hänen kanssaan Waypoint Ruinsissa voittettuasi hullun kurpitsanpään, joka vartioi hänen kartanoaan. Suoritettuaan sarjan tehtäviä ja tehtäviä hän väittää, että hänen nykyinen muotonsa on yksinkertaisesti aavemainen projektio. Ja hänen todellinen fyysinen muotonsa on vangittu kellariin Witchbanen raunioissa. Mutta useiden pelaajien on vaikea vapauttaa hänet kahleista. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, kuinka vapautat Sorceress Sellen Witchbanen raunioista Elden Ringissä.

Table
 1. Kuinka vapauttaa Witch Sellen Ruins of Witchbanen Elden Ringissä
  1. Kumpi valita Jerrenin tai Sellenin välillä?

Kuinka vapauttaa Witch Sellen Ruins of Witchbanen Elden Ringissä

Löydät Sellenin osoitteesta Witchbanen rauniot sijaitsee Weepingin niemimaalla kellarin alla. Voit löytää Itkevä niemimaa kohtaan Etelä -lta Marikan neljäs kirkkoGracen verkkosivusto. Kun edistyt, löydät matkan varrelta myös vaeltavan tai kävelevän mausoleumin. Mutta ennen kuin jatkamme, on olemassa muutamia ehtoja tämän Sellen-version täyttämiselle. Sinun täytyy voittaa Starscrouge Radahn pomo ennen kuin tapasi hänet.
Kuvan lähde - LunarGaming YouTubessa. Kun saavut Witchbanen raunioihin, löydät a tikapuut vie sinut kellariin. Sinun on laskeuduttava näistä portaista löytääksesi Sellen Witchin fyysisessä muodossaan. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän palkitsee sinut Ensisijainen hohto pitää huolta. Sinun tehtäväsi on tuoda tämä Glintstone toiseen versioon hänestä. Huomaa, että tämä versio on erillinen niistä, joita olet kohdannut täällä tai Limgravessa. Mene nyt kohtaan Rannin nousu kohtaan länteen -lta Kolme siskoa alueella. Sieltä sinun on löydettävä a illusorinen lattia erilaisten joukossa jouset. Sinun täytyy lyödä sitä paljastaaksesi tikkaat. Tässä on illusorisen kerroksen tarkka sijainti:
Kuvan lähde - Fextralife Kun menet alas portaita, löydät a illusorinen seinä kellarin alaosassa. Löydät toisen Sellen Witchin tästä paikasta. Ole vuorovaikutuksessa ja anna hänelle Ensisijainen hohto edetä edelleen Sellen-tehtävälinjalla. Löydät sen samasta paikasta, kunnes sinulla on se voitti Rennalan, Full Moon Queenin. Se jatkuu myyntiin sinä noituudet samassa asennossa.
Sellen Witch -tehtävälinja on kuitenkin yksi Elden Ringin pisimmistä. Sitten voit tutustua oppaaseemme osoitteessa Kuinka suorittaa Sellenin tehtävälinja jos sinulla on ongelmia.

Kumpi valita Jerrenin tai Sellenin välillä?

Kun voitat Rennalan, sinun on valittava Jerrenin ja velho Sellenin välillä. Sitä varten mene osoitteeseen Raya Lucaran suuri kirjasto Grace-sivusto. Sieltä löydät kaksi kutsumerkkiä. The kultainen kutsu merkki pisteet haastavat Jerrenin Sellenin avustuksella. Samalla kun punainen kutsumerkki osoittaa haastavansa Sellenin Jerrenin avulla. Tässä on kaikki palkinnot, jotka saat tappiosta jerren:

 • Eksentrinen setti
 • Glintstone Kris
 • Taikuuden sirpalespiraali (Lisätty hänen inventaarioonsa)
 • Noidan kimalteleva kivikruunu
 • Glintstone-sarjat Azur ja Lustat (Käy uudelleen paikoissa, joissa tapasit heidät ensimmäisen kerran)

Tässä ovat kaikki palkinnot, jotka voit saada voittamisesta Noita Sellen:

 • Muinainen lohikäärme Smithing Stone
 • Glintsonen noidan kruunu
 • Sellen Bell Laakeri
 • Jerren ja eksentrinen panssarisarja (Hänen tappamisen jälkeen)

Siinä kaikki, kuinka velho Sellen vapautetaan Witchbane Ruinsissa Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kenelle sinun pitäisi antaa kääröt, miten päästä Altuksen tasangolle, mistä löytää Pyhän kyyneleenJa Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up