Kuinka varustaa ja käyttää erikoisaseita Like A Dragon Ishinissä

Kuin lohikäärme: Ishin työntää pelaajansa reunan yli taistelussa. Sen lisäksi, että Ishinillä on katanoja ja muita miekkoja arsenaalissa, hän voi tarjota sinulle muutakin. Onneksi on olemassa joitain erikoisaseita, jotka voit avata ja varustaa vihollislaumojen poistamiseksi. Kuitenkin Erikoisaseet pelissä Like a Dragon Ishin ne eivät ole jotain, joka on helposti saatavilla käytettäväksi. Joten mitä voit tehdä varustaaksesi ja käyttääksesi niitä? Jos sama kysymys pyörii myös päässäsi, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Table
  1. Kuinka varustaa erikoisaseita pelissä Like a Dragon Ishin
    1. Kuinka käyttää erikoisaseita

Kuinka varustaa erikoisaseita pelissä Like a Dragon Ishin

Kuten edellä mainittiin, erikoisaseita ei ole helposti saatavilla, ja niillä on joitain edellytyksiä ennen kuin voit käyttää niitä. Tarkemmin sanottuna et voi käyttää erityistä asetta, ellei sinulla ole siihen liittyviä taitoja. Esimerkiksi Odachi on erityinen ase (miekka) pelissä Like a Dragon Ishin. Voit kuitenkin varustaa sen vain, jos sinulla on Odachin tietotaito.

Jos aiot avata Odachin (erikoisase) lukituksen, tiedä, että se avataan luvun 1 lopussa. Muita erikoisaseita voi saada ryöstönä voittamalla vihollisia tai ostaa paikallisilta myyjiltä.

Kuinka käyttää erikoisaseita

Nyt, kun sinulla on ase, aseta vastaava taito palloruudukkoon avataksesi sen käyttöä varten. Huomaa myös, että Like a Dragon Ishinin erikoisaseita voidaan käyttää vain pelissä Taistele taistelijoita vastaan Tyyli. Asiattomille on 4 taistelutyyliä, jotka ovat:

  • Miekkamies tyyli
  • Gunslinger tyyli
  • Villi tanssijan tyyli
  • Brawl tyyli

Tämä kattaa melkein kaiken Like a Dragon Ishinin erikoisaseeseen liittyvän. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Videopelioppaat saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up