Kuinka viljellä Herba Mysticaa nopeasti Pokemon Scarlet & Violetissa

Pelatessasi Pokemon Scarlet & Violetia saatat haluta viljellä Herba Mysticaa. Tämä johtuu siitä, että se on yksi tärkeimmistä voileipien ainesosista, jotka auttavat selkeässä metsästyksessä. Mutta sen käsiksi saaminen on vaikeampaa kuin luulet. Joten tässä oppaassa tutustu parhaisiin tapoihin viljellä Herba Mysticaa Pokemon Scarlet & Violetissa.

Table
 1. Kuinka viljellä Herba Mysticaa Pokemon Scarlet & Violetissa
  1. Kuinka saada kaikki mystinen ruoho
  2. Kuinka käyttää mystistä yrttiä

Kuinka viljellä Herba Mysticaa Pokemon Scarlet & Violetissa

Voit viljellä Herba Mysticaa vain 5 ja 6 tähden Tera Raidista. Joka kerta kun suoritat yhden näistä ratsastuksista, sinulla on mahdollisuus saada heiltä palkintona Herba Mystica. Joten tässä on joitain vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan niitä paremmin:

 • Eat Sandwich Raid Meal Power: Sillä ei ole väliä, aiotteko tehdä 5 vai 6 tähden tera raidin. Voileivät, jotka antavat sinulle raidatterian voimia, on hyvä tapa lisätä mahdollisuuksiasi saada Herba Mystica palkkioksi.
 • Raid 6 Stars: Jos sinulla on erittäin korkeatasoinen pokemon ja pystyt siihen Yksinratsia, joten 6 tähden Raidit ovat välttämättömiä. Tämä johtuu siitä, että heillä on suurempi mahdollisuus pudottaa Herba Mystica. Tämä ja voit myös tehdä vain yhden 6 tähden Raidin päivässä, joten miksi et ottaisi riskiä? Ja jos voit tehdä tämän raidin ystäviesi kanssa, se on vielä parempi, koska se lisää mahdollisuuksiasi voittaa Raid.
 • Raid 5 Stars: Vaikka 5 tähden raidoilla on pienempi mahdollisuus pudottaa Herba Mystica palkintona, ne ovat helpompia kuin 6 tähden raidat. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet suorittaa ne itse.

Jos et ole avannut niitä, tutustu oppaihimme kuinka avata 5 ja 6 tähden Tera Raid.

Kuinka saada kaikki mystinen ruoho

Jos et ole vielä avannut niiden lukitusta, mutta tarkistat tämän oppaan, koska tiedät, että Herba Mysticaa käytetään voileipissä, näin voit avata ne ensimmäisessä pelissä. Voit saada koko Herba Mystican kukistamalla pelin kaikki 5 Titan Pokemonia. Niitä on 5 eri tyyppiä. Tässä on jokainen Pokemon Titanin hallussa oleva Herba Mystica:

 • Stony Crag Titan: Voita hänet avataksesi lukituksen Makea Herba Mystica.
 • Teräs titaani väijymässä: Voita hänet avataksesi lukituksen Mystinen suolainen yrtti.
 • Avaa Sky Titan: Voita hänet avataksesi lukituksen Bitter Herba Mystica.
 • Vapiseva maan titaani: Voita hänet avataksesi lukituksen Hapan mystinen yrtti.
 • Väärä Titan Dragon: Voita hänet avataksesi lukituksen Mausteinen mystinen yrtti.

Kuinka käyttää mystistä yrttiä

Voit käyttää Herba Mystican voileipiä, jotka lisäävät kiiltäviä kohtaamisia. Käytä kahta mitä tahansa Herba Mysticaa ja satunnaista ainesosaa, niin saat voileivän, jolla on kiertelevä ateriateho. Syö se ennen kuin lähdet etsimään kiiltäviä Pokemoneja, niin todennäköisyys kohdata kiiltävä Pokemon kasvaa. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuinka saada kaikki Herba Mysticat Pokemon Scarlet & Violetissa ja parhaat tavat viljellä niitä. Jos haluat lisätietoja muista tämän pelin aiheista, muista tarkistaa meidän Pokémon SV oppaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up