Kuinka viljellä ja käyttää äärettömiä Wiggenweld-juomia

Kun Tylypahkan perinnössä on loputon määrä terveysjuomia, voit pelata niin holtittomasti kuin haluat. Mutta nämä ovat melko kalliita, jos menet ostamaan ne. Onneksi voit myös valmistaa niitä säästääksesi kultaa. Kuvittele kuinka paljon voisit säästää, jos sinulla olisi loputtomasti tarjontaa. Joten tästä oppaasta saat selville, kuinka saat äärettömän määrän Wiggenweld-juomia ja kuinka niitä käytetään.

Table
  1. Kuinka saada ääretön Wiggenweld-juoma Tylypahkan perinnössä
    1. Kuinka käyttää Wiggenweld-juomia

Kuinka saada ääretön Wiggenweld-juoma Tylypahkan perinnössä

Kuvan luotto: ConCon YouTubessa
Voit saada Infinite Wiggenweld Potions viljelemällä sen ainesosia ja valmistamalla niitä. Joten vaikka siinä ei ole helppoa vikaa. Itse menetelmä on melko yksinkertainen. Wiggenweld-juoman valmistamiseksi tarvitset:

  • Dittany Leaves x1
  • Horklump Juice x1

Kun sinulla on yllä mainitut ainekset, ole vuorovaikutuksessa juoma-asemiesi kanssa Vaatimushuoneessa ja 15 sekunnin kuluttua saat 1 Wiggenweld Potion. Joten viljellä loputtomasti näitä terveysjuomia, sinun täytyy perustaa lisää tällaisia ​​juoma-asemia.

  • Seuraavaksi sinun tulee kasvattaa ne itse saadaksesi loputtomia dittany-lehtiä. Aloita ostamalla Dittany Seeds Magic Neep Storesta tai Dogweed and Deathcap Storesta. Kutsu istutuspöytä huoneeseen, jossa nämä lehdet kasvavat.
  • Lopuksi, saadaksesi loputonta Horklump-mehua, sinun on viljeltävä niitä. Paras tapa saada ne on mennä Horklump Hollowiin. Löydät niitä sekä luolasta että sen ulkopuolelta. Kerää ne kaikki ja odota pari päivää, että ne syntyvät uudelleen. Sen lisäksi voit löytää sen myös hämähäkinrei'istä.

Kuinka käyttää Wiggenweld-juomia

Sinun on painettava ohjaimesi D-padin alas-painiketta käyttääksesi Wiggenweld-juomaa. Sinun ei tarvitse huolehtia niiden manuaalisesta varustamisesta, sinun tarvitsee vain olla niitä varastossa. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuinka saada äärettömiä Wiggenweld-juomia Tylypahkan perinnössä ja kuinka niitä käytetään. Jos tarvitset lisäapua muista tämän tyyppisistä aiheista, ota yhteyttä osoitteeseen Tylypahkan perintö Wiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up