Kuinka viljellä lehtiä Octopath Traveler 2:ssa

Useat Ocopath Traveler 2 -pelaajat haluavat tietää, kuinka hän lähtee maatilalta pelissä. Jos olet myös yksi heistä, olet oikeassa paikassa. Tämän uuden roolipelin päävaluutta on lehdet. He voivat auttaa sinua hankkimaan aseita, varusteita, tarvikkeita ja muita materiaaleja. Jos sinulla on enemmän lehtiä mukanasi, elämäsi helpottuu huomattavasti. Katsotaan siis ilman pitkiä puheita parhaita tapoja ansaita rahaa Octopath Traveller 2:ssa.

Table
  1. Kuinka viljellä lehtiä Octopath Traveler 2:ssa
    1. Arkut
    2. Täysi sivutarinoita
    3. Palkkaa kauppias myymään ei-toivottuja tavaroita

Kuinka viljellä lehtiä Octopath Traveler 2:ssa

No, lehtiä löytyy useista paikoista Octopath Traveller 2:ssa. Mutta se ei tarkoita, että ne olisivat nopein tapa ansaita rahaa. Tässä on parhaat tavat viljellä lehtiä pelissä:

Arkut

Aina kun saavut uudelle alueelle, käytä jonkin aikaa tutustuaksesi paikkaan. Joissakin kaupungeissa ja vankityrmissä on arkkuja, jotka voivat sisältää kultapölyä. Tämä tuote voidaan myydä 5k lehtiä kaupoissa.

Täysi sivutarinoita

Tutkiessasi sitä on tärkeää, koska voit törmätä moniin arkkuihin, jotka sisältävät ryöstöä. Sinun tulee myös varmistaa, että suoritat sivutehtävät matkan varrella. Ne eivät vain auta hahmosi etenemisessä, vaan antavat sinulle myös lisäoikeuksia.

Palkkaa kauppias myymään ei-toivottuja tavaroita

Joka kerta kun astut uudelle alueelle, voit käyttää Partition "Vuokraa" polkutoimintoa. Kun olet valinnut tämän ja myynyt ei-toivottuja tuotteita, saat lisämäärän lehtiä. Kauppias voi lisätä vielä 20-25 prosenttia myyntiä kohden. Merkitse seuraavaksi muistiin aseet, joita et tällä hetkellä käytä, tai eksklusiiviset esineet. Myy ne saadaksesi valtavan bonuksen. Siinä on kaikki, mitä sinun tulee tietää lehtien viljelystä Octopath Traveller 2:ssa. Toivomme, että tämä opas on onnistunut auttamaan sinua. Kun olet täällä, tarkista kuinka muuttaa luonnetta, kuinka tallentaa pelin edistyminen JA kuinka sivutyöt avataan Octopath Traveler 2:ssa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up