Kuinka viljellä XP:tä ja nousta nopeasti tasolle Tylypahkan perinnössä

Kun pelaat Hogwarts Legacya, haluat oppia muutamia tapoja viljellä XP:tä ja nostaa tasoa nopeasti. Tämä johtuu siitä, että tietyn pisteen jälkeen et voi edetä pääjutun läpi, jos olet liian matalalla tasolla. Onneksi on kuitenkin joitain nopeita ja helppoja tapoja, joilla voit kasvattaa XP:tä tässä pelissä. Joten, ilman pitkiä puheita, näin voit helposti nousta tasolle Tylypahkan perinnössä.

Table
  1. Kuinka nostaa tasoa nopeasti Tylypahkan perinnössä
    1. Voita aallot Dark Arts Battle Arenalla – paras tapa viljellä XP:tä Tylypahkan perinnössä
    2. Kerää kenttäopassivuja
    3. Suorita sivutehtävät

Kuinka nostaa tasoa nopeasti Tylypahkan perinnössä

Päätarinassa etenemisen lisäksi voit tehdä kolme asiaa kasvattaaksesi XP:tä Tylypahkan perinnössä:

  • Päihitä Waves Dark Arts Battle Arenalla
  • Kerää kenttäopassivuja
  • Suorita sivutehtävät

Tarkastetaan ne kaikki:

Voita aallot Dark Arts Battle Arenalla – paras tapa viljellä XP:tä Tylypahkan perinnössä

Pimeän taiteen taisteluareenan löydät läheltä kiellettyä metsää. Kun saavut, voita vihollisten aallot. Näihin kuuluu olentoja, kuten Mountain Trolls, Ashwinder Executioner, Loyalist Commander ja muita vihollisia. Jokaisesta voittamastasi aallosta saat tietyn määrän XP:tä. Mitä kovempi aalto, sitä enemmän XP:tä saat, mikä nopeuttaa tasoitusprosessia huomattavasti. Jos sinulla on vaikeuksia taistella näitä vihollisia vastaan, voit aina tehdä sen muuta vaikeusastettasi hylkäämällä sen nähdäksesi, mikä toimii sinulle.

Kerää kenttäopassivuja

Ei ole väliä missä Tylypahkan linnassa olet, löydät aina muutamia Field Guide -sivuja. Voit etsiä niitä muotokuvien läheltä seiniltä, ​​patsaiden läheltä tai lentää satunnaisesti. Yhden sivun kerääminen voi antaa sinulle noin 80 XP:tä. Ja jokaisen uuden alueen yhteydessä sinulla on piilotettuja paikkoja, joista voit etsiä niitä. Joten tämä on hyvä tapa kasvattaa XP:tä, etenkin pelin alussa.

Suorita sivutehtävät

Hogwarts Legacy tarjoaa yli 50 sivutehtävää. Ja mitä hyötyä näistä olisi, jos he eivät antaisi sinulle XP:tä vastineeksi? Joten jos sinulla on aikaa ylimääräistä, sinun pitäisi alkaa tyhjentää niitä saadaksesi ilmaista XP:tä. Vaikka sinun ei pitäisi ajatella, että tämä ei ole yhtä nopea kuin edelliset menetelmät, koska tehtävästäsi riippuen niiden suorittaminen voi kestää jonkin aikaa XP:n ansaitsemiseen. Jos pelaat tätä peliä PlayStationilla, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme kuinka aloittaa Haunted Hogsmeade Shop -tehtävä. Tämä kattaa tämän oppaan kuinka nousta nopeasti tasolle Tylypahkan perinnössä. Kannattaa tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki jos etsit lisää apua muista tämän pelin aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up