Kuinka voittaa 9-Torg High On Lifessa

No, High on Lifessa on puhuva ase, joka tunnetaan nimellä Kenny. Hän ohjaa sinua koko harjoituksen ajan, kunnes sinusta tulee palkkionmetsästäjä. Kun olet suorittanut Bounty Suit -puvun hyväksymisoppaan, sinut lähetetään tehtävään hankkia olennon DNA. 9-Torg on se olento ja ensimmäinen pomo, jonka kohtaat tässä pelissä. Tuolloin sinulla on vain Knifey (veitsi) ja Kenny (ase). Joten on hieman vaikeaa kohdata pomo ensimmäistä kertaa. Älä huoli, sillä tämä opas on käsitellyt sinua. Lue tämä opas loppuun asti saadaksesi strategioita ja vinkkejä 9-Torgin voittamiseen High on Lifessa.

Vinkkejä ja strategioita 9-Torgin voittamiseen High on Lifessa

Kuvan lähde - 100 % oppaat (YouTube) Vihollisen voittamiseksi viisain strategia olisi tutkia heidän hyökkäysmallejaan. 9-Torgin tapauksessa se ampuu muutaman luodin ja vihreän laserin ilmassa. Nyt se on mahdollista väistä luoteja liikkumalla niiden välillä. Tai voit vain piiloutua laatikoiden taakse väistääkseen saapuvia hyökkäyksiä. Sillä välin, jatka ampumista 9-Torg joten teet jatkuvaa vahinkoa, joka pinoutuu paljon jonkin ajan kuluttua. Kun olet saavuttanut tämän tason, olet varmistanut mahdollisuutesi voittaa 9-Torg High on Lifessa. Sen toinen hyökkäys sisältää lasersäteen laukaisemisen samalla, kun se hyppää ilmassa. Voit hypätä laserin yli välttääksesi vaurioitumisen. Kun 9-Torg on vaurioitunut lievästi, se puretaan jonkin aikaa. Sillä välin voit edelleen aiheuttaa vahinkoa ja heikentää terveyttä. Hetken kuluttua hän soittaa muta (vihreä neste) nousta alustan tason yläpuolelle. Varo mutaa, sillä vahingoitat itseäsi, jos se koskettaa sinua. Sinä pystyt Käytä Knifeytä taistellaksesi bugeilla areenalla. Jatka taistelua, kunnes taso nousee pinnalle. Knifey antaa sinulle ehdottomasti etulyöntiaseman, kun yrität voittaa 9-Torgin High on Lifessa.

Laskeuduttuasi takaisin alustalle, toista vaiheet ja jatka 9-Torgin vahingoittamista High on Lifessa. Lisäksi voit käytä Knifeytä tehdäksesi kunnollisia vahinkoja kaatuessaan. Mutta varmista, että juokset karkuun nopeasti, koska hän nousee ylös hieman nopeammin kaatumisen jälkeen. Kun 9-Torgin terveys on heikko, hän pudottaa a vaaleanpunainen energiapulssi koko areenalla. Voit käyttää Knifeytä uudelleen tarttuaksesi energiahyökkäykseen ja käsitelläksesi sitä. Tämä on hetki, se tulee olemaan järkyttynyt ja haavoittuvainen. Voit nyt antaa viimeisen iskun voittaaksesi 9-Torgin High on Lifessa. Hae hänen tietonsa ja kerää hänen tietojaan saadaksesi palkkion. Siinä on kyse siitä, kuinka voit voittaa 9-Torgin High on Lifessa. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllistä, muista tutustua toiseen oppaaseemme kaikki aseet High on Lifessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up