Kuinka voittaa Blazing Bull Sekiro Shadows Die Twice -pelissä

Blazing Bull on minipomo, jota ei ole vain vaikea lyödä Sekirossa, vaan se voi saada sinut lopettamaan pelin. On monia syitä, miksi pelaajat pitävät sitä ärsyttävänä. Olipa kyse hänen nopeudestaan, hänen hieman epätavallisesta taistelukuviostaan, hänen sarvistasa palavista heinäsuovasta tai muusta, jota saatat vihata siinä. Mutta hämmästyttävää on, että on olemassa erittäin helppo tapa voittaa hänet nopeasti. Joten tässä oppaassa opit, kuinka voit voittaa tulisen härän Sekirossa.

Table
  1. Kuinka voittaa Blazing Bull Sekirossa
    1. Asentovaurioiden käsitteleminen: Paras tapa tappaa Blazing Bull Sekirossa
    2. Vaikuttaa hänen terveytensä
    3. Sähikäisen Shinobi-proteesin käyttö

Kuinka voittaa Blazing Bull Sekirossa

On 3 tehokasta tapaa voittaa Fiery Bull. Nämä menetelmät ovat:

  • Aiheuttaa asentovaurioita
  • Vaikuttaa hänen terveytensä
  • Sähikäisen Shinobi-proteesin käyttö

Kaikista kolmesta, paras tapa on tehdä hänelle ryhtivaurioita ja lopettaa hänet tappavalla iskulla. Tämä menetelmä on myös nopein menetelmä, koska jos se tehdään oikein, voit voittaa hänet alle 2 minuutissa tai jopa vähemmän. Mutta voi kestää muutaman yrityksen ennen kuin saat selville hänen pariutumisajankohdan. Näin kaikki kolme menetelmää toimivat:

Asentovaurioiden käsitteleminen: Paras tapa tappaa Blazing Bull Sekirossa

Aluksi sinun ei pitäisi taistella heti ja keskittyä alueen puhdistamiseen. Tämä tarkoittaa kolmen vartijan poistamista ja kaikkien särkyvien esineiden tuhoamista täällä. Tämä tyhjentää taistelukentän. Tämä saattaa tuntua ylimääräiseltä vaiheelta, mutta se on melko tärkeä ja myös jotain, jota tarvitset kaikissa kolmessa menetelmässä. Juokse nyt sen perässä, jotta Bull veloittaa sinua. Luo hyvä etäisyys ja Blazing Bull lataa sinut. Seiso paikallaan ja valmistaudu kääntymään. Tulinen härkä painaa päätään ja yrittää hyökätä kimppuun yläviivolla. Hetki, jolloin se osuu sinuun, on silloin, kun poikkeat. Tämä tainnuttaa Bullin hetkeksi, jolloin voit saada 3 osumaa. Mutta aluksi sinun pitäisi lyödä häntä vain kahdesti, kunnes tunnet olosi mukavaksi, kun hän toipuu. Tämä menetelmä ei ainoastaan ​​heikennä hänen terveyttään, vaan se myös rakentaa hänen ryhtiään. Varmista, ettet kiirehdi ja taistele kärsivällisesti. Tällä menetelmällä on yksi pieni haittapuoli, ja se on, että saat palovammoja ja halkeamisvaurioita. Mutta, jos pelaat oikein, pystyt viimeistelemään hänet tappavalla iskilla hetkessä.
Muista jälleen, että tämä menetelmä vaatii jonkin verran harjoittelua, kunnes totut Flaming Bullin hyökkäyskuvioon ja mikä vielä tärkeämpää, ajoitukseen, milloin poikkeaa.

Vaikuttaa hänen terveytensä

Tämä on seuraava menetelmä, jonka sinun pitäisi valita. Tosin tätä menetelmää ei todellakaan suositella, koska se vaatii paljon juoksua. Ja jos härkä onnistuu hyökkäämään kimppuusi, se voi silti tappaa sinut melko helposti.
Tämä menetelmä on melko yksinkertainen, sinun täytyy juosta ja päästä härän taakse. Joka kerta kun saavut taakse, hyökkää härän kimppuun kerran tai kahdesti. Jatka tätä, kunnes poistat hänen terveytensä ja voitat hänet.

Sähikäisen Shinobi-proteesin käyttö

Tämä menetelmä toimii lisäyksenä yllä oleviin tekniikoihin ja voit käyttää sitä saadaksesi lisäosumia. Sähikäiset kestää hetken poksahtaa, joten sinun on käytettävä niitä sekunti tai kaksi ennen kuin härän hyökkäys yhdistyy. Käytä Firecracker-proteesia ja astu taaksepäin. Jos proteesin kiinnitys yhdistyy, härkä tainnuttuu. Ala lyödä häntä muutaman kerran ja juokse sitten takaisin.
Sähikäinenproteesia voidaan käyttää vain kerran 20 sekunnissa, joten muista suorittaa tai torjua sen hyökkäykset odottaessasi, että sitä käytetään uudelleen.
Tässä on vinkki ennen tämän oppaan loppuun saattamista. Vahinkojen lisäämiseksi sinun tulee syödä Ako-sokeria juuri ennen taistelun alkua. Tämä auttaa sinua tekemään enemmän vahinkoa ja voi nopeuttaa hänen kukistamista. Tämä kattaa tämän oppaan Blazing Bullin päihittämisestä Sekiro Shadows Die Twice -pelissä. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, suosittelen myös tutustumaan oppaaseemme Sekiron 10 parasta modia jota kannattaa kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up