Kuinka voittaa Child Of Darkness Challenge Midnight Sunsissa

Marvel's Midnight Sunsissa näytät Hunterin supersankareita ja muita MCU:n yliluonnollisia sotureita. Pelin tavoitteena on yhdistyä taistelussa demonien äitiä Lilithiä vastaan. Child of Darkness -haaste on yksi monista taisteluista, jotka sinun on suoritettava pelastaaksesi maailmankaikkeuden. Jos kamppailet voittaaksesi tämän taistelun, olet oikeassa paikassa. Näin voit voittaa Child of Darknessin Midnight Sunsissa.

Kuinka voittaa Child of Darkness -haaste Midnight Sunsissa [Guide & Tips]

Child of Darkness -haasteen tavoitteena on voittaa kolme Whisper of Memory -vihollista ja murtaa kaksi kristallia saadaksesi mahdollisuuden arvokkaaseen saaliin. Ensin sinun tulee kirjoittaa vihollisten lukumäärä ja kuinka lähestyä heitä. Tarkista alla oleva kuva ymmärtääksesi paremmin.

Heti kun saavut Cosmic Arenalle, huomaat, että kädessäsi on vain 4 latauskorttia. Siksi on parasta käyttää niitä viisaasti. Ensimmäinen hyökkäys tulee suunnata vasemmalla olevaan viholliseen - Vihollinen A. Käytä vain yhtä latauskorttiasi lyödäksesi vihollinen A takaisin. Tämä ei tapa häntä, mutta se ei ole tavoitteesi tällä hetkellä, jos yrität voittaa Child of Darkness -haasteen Midnight Sunsissa. Käytä seuraavaksi toista latauskorttiasi vihollinen b - se, joka on lähinnä seinää. Tämä tappaa välittömästi Enemy B:n, jolloin areenalle jää vain kaksi vihollista Whisper of Memoryta. Käytä nyt toista latauskorttia viholliselle A. Taaskaan, et tapa häntä, vaan lyö hänet takaisin. Huomaat, että vihollinen A on nyt suoraan rinnakkainen punainen kristalli. Mutta älä hyökkää hänen kimppuunsa uudestaan, ainakaan seuraavaa siirtoa varten.

Seuraava Charge-hyökkäys tulee käyttää sinusta kauimpana olevaan viholliseen – Vihollinen C. Hyökkäys johtaa vihollisen KO-kohtaukseen välittömästi. Tämä johtuu siitä, että hän seisoi seinän vieressä. Saat myös a "Ruoska" vihollisen C kortti, joka on erittäin hyödyllinen seuraavissa liikkeissä. Käytä sitten jälleen latauskorttia vihollisessa A. Tämä lyö hänet takaisin punaisen kristallin lähelle.

Kuinka rikkoa kristalleja Pimeyden lapsessa

Käytä nyt uutta Piiskakorttia vihollisessa A. Tämä tappaa hänet välittömästi ja myös tuhoaa punaisen kristallin. Lopuksi a violetti kristalli ilmestyy kosmisella areenalla. Käytä Blade Storm kortti, jonka juuri sait tuhotaksesi violetin kristallin. Sen myötä Pimeyden lapsi -haaste saatetaan päätökseen. Saat Hunter's Midnight Sun Legendaarisen taistelupuvun ja Bladestorm Legendary Cardin ponnisteluistasi. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä voittaaksesi Child of Darkness -haasteen Midnight Sunsissa. Lisää tällaisia ​​oppaita löytyy Best-sivulta lahjoja jokaiselle sankarille Marvel's Midnight Sunsissa.

Table
  1. Kuinka voittaa Child of Darkness -haaste Midnight Sunsissa [Guide & Tips]
    1. Kuinka rikkoa kristalleja Pimeyden lapsessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up