Kuinka voittaa Dreadbloon Bloons TD 6:ssa (BTD6)

Bloons Tower Defense 6 tai yksinkertaisesti Bloons TD 6 on tornipuolustuspeli ja sarjan kuudes lisäys. Tämä moninpeli pyörii apinoiden ympärillä, jotka puolustavat torneja saapuvia Blooneja vastaan. Mutta kun pelaajat kohtaavat Dreadbloonin, he eivät pysty voittamaan tätä pomoa. Älä huoli, katso pomooppaamme Dreadbloonin voittamisesta BTD6:ssa.

Kuinka voittaa Dreadbloon BTD6:ssa

Dreadbloonissa on Alempi HP kaikkien Bloons TD6 -pomojen joukossa. Mutta tasapaino hänen kanssaan Matala HP suurilla määrillä suoraa vahinkojen lieventämistä. Jopa nämä pomot ovat kuitenkin immuuneja sille Ensisijaiset tornit. Dreadbloon kutee myös a keraaminen kivikuori joka kutee jokaisen kallon jälkeen. Kohtaat suuria lyijyräjähdysvaurioita, useita kivikappaleita ja vankan anti-keramiikka- ja anti-MOAB-rikoksen.
Kuvan lähde – ISAB YouTubessa. Olemme keränneet joitain niistä Neuvoja ja strategioita joka voi auttaa sinua voittamaan Dreadbloonin. Joten näin voit voittaa Dreadbloonin BTD6:ssa:

 • Koska Dreadblooneja on eri tasoisia, sinun on kohdattava eri torniluokkia voittaaksesi ne. Dreadbloonin edellisellä tasolla voit käyttää Tahmea pommi ja Tykistön akku.
 • Toisaalta korkeammille tasoille suosittelemme keskittymistä vain käyttöön korkea DPS kanssa paras tuki.
 • Samalla kun Tahmea pommi voi käynnistää tehokkaita ajoitettuja latauksia Tykistön akku laukaista nopean tulipalon hyökkäyksen.
 • Tykistöpatteri voi aiheuttaa enemmän vahinkoa Pomo Bloons ja päivitykset 3 tynnyriä varten nopeampia hyökkäyksiä.
 • Torniluokka immuniteetti Dreadbloon-syklit eri torniluokkien välillä. Näitä ovat mm Ensisijainen, Sotilaallinen, Taikaja Tuki vastaavasti.
 • Voit käyttää näitä tarkkoja puolustuksia kyseisessä järjestyksessä vahingoittaaksesi Dreadbloonia BTD6:ssa.
 • Tällä pomolla ei ole suoraa aikaa jokaisen kallon välillä. Voit käyttää Kuolevainen tai Pysyvät huiput murtautua näiden useiden kallojen läpi.
 • Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös a korkea vauriorakenne murskata kallon läpi.
 • Mutta heti kun osut kallon kuntoon, Dreadbloon voi luoda uuden kivikilpi pyöräillä eri immuniteettien läpi.
 • Vaikka saatat törmätä useisiin Rock Blooneihin, suosittelemme keskittymään vain niihin Dreadbloon.
 • Voit käyttää räjähtäviä taitoja, kuten MOAB Eliminaattori ja Ensimmäinen iskukyky aiheuttaa vakavia vahinkoja.

Kun puhutaan parhaasta sankarista, suosittelemme valitsemaan sen Benjamin. Kanssa korkeatuloista tuotantoase myös tehostaa Monkey Banks. Dreadbloonin voittamiseksi tarvitset massiivista viljelyä tehokkaalla tuella. Siinä kaikki, kuinka voit voittaa Dreadbloonin BTD6:ssa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka voittaa Bloonarius, Sora Lynch, Vortexja Lisää Bloons TD 6 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up