Kuinka voittaa Googlen mahdoton Tic Tac Toe

Mietitkö, voitko voittaa Googlen Impossible Tic Tac Toen? Katso sitten tästä oppaasta kaikki tästä klassisesta pelistä. Tic Tac Toe on luultavasti yksi niistä peleistä, joita jokainen sukupolvi on pelannut. Melkein kuin se olisi siirtynyt sukupolvelta toiselle. Googlen luoma peli on kuitenkin erilainen kuin mikään muu peli, ja sinun on määritettävä voiton määritelmäsi uudelleen. Koska olet täällä, et voittanut peliä useiden yritysten jälkeen. Suosittelemme tutustumaan tähän oppaaseen ensin.

Kuinka voittaa Googlen mahdoton Tic Tac Toe

Valitettavasti tämä peli ei ole kuin pelaat huonompaa vastustajaa vastaan. Vaikka olisit käyttänyt erilaisia ​​temppuja voittaaksesi tic-tac-toe-pelin, et voi voittaa tätä peliä. Ollakseni rehellinen sinulle alusta alkaen, Impossible Tic Tac Toea ei voi voittaa millään tavalla.
On kuitenkin mahdollista saada tasapeli, jos siirrät voiton määritelmäsi tasapeliin. Noudata sitten alla olevia vinkkejä ja saatat saada tasapelin Googlen mekaniikkaa vastaan:

  • Olettaen, että aloitat X:llä, luo omasi siirrä ensin asettamalla se yhteen kulmista. Tekoäly tekee liikkeensä asettamalla O:n keskelle.
  • Sen jälkeen, aseta X vastakkaiselle puolelle vinosti. Vaikka se ei ehkä vaikuta hyödylliseltä strategialta, se on paras tapa saada voittoa. Nyt tekoäly asettaa O:n.
  • Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin estä varovasti tekoälyä saamasta 3 peräkkäin ja voit piirtää pelin.

Siinä kaikki, kuinka voit voittaa Googlen Impossible Tic Tac Toe. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up