Kuinka voittaa kapteeni Ferris Callisto-protokollassa (viimeinen taistelu)

Callisto Protocolista ei löydy montaa pomotaistelua, mutta pelin taistelut ovat kovia. Varsinkin viimeinen pomotaistelu Biophage-tartunnan saaneen Captain Ferrisin kanssa on julmin taistelu, jonka voit kokea pelissä. Tarvitset hyvän suunnitelman, ja tässä on joitain vinkkejä kapteeni Ferrisin voittamiseen Callisto Protocolissa.

Table
  1. Kuinka voittaa kapteeni Ferris Callisto-protokollassa Final Boss Fightissa?
    1. Kapteeni Ferris muuttui
    2. Alpha

Kuinka voittaa kapteeni Ferris Callisto-protokollassa Final Boss Fightissa?

Kapteeni Ferrisin viimeinen taistelu Callisto-protokollassa tapahtuu kahdessa vaiheessa:

  • Kapteeni Ferris muuttui
  • Alpha

Kapteeni Ferris muuttui

Hänen voittaminen ei ole vaikeaa, jos olet hyvä väistelemään. Käy lähitaistelussa hänen kanssaan ja käytä häntä Tikku. Et tarvitse asetta tähän taisteluun, joten haluat säästää ammuksia vaihetta 2 varten. Hän heittää sinulle tehokkaita lyöntikomboja, joita voidaan väistää. Kun hän on saanut lyöntiyhdistelmänsä valmiiksi, lyö häntä Baton-kombolla ja toista tämä vaihe, kunnes alkaa kohtaus, jossa hän muuttuu Alpha. Tämän välikohtauksen jälkeen taistelun vaihe 1 päättyy ja nyt taistelet tappavaa Alfaa vastaan.

Alpha

Alfa käyttää kahta liikettä. Käytä suljetussa kentässä Sivuvieritys. Tämä liike on tappava, ja sen laiminlyönti voi tappaa sinut yhdellä osumalla. Välttääksesi lyömisen sinun on käytettävä parhaita väistelytaitojasi ja varottava vihollisen liikkeitä. Toinen Alphan hyökkäystyyppi on pitkän kantaman hyökkäys ampumalla sinua kohti ammuksia, joita on suhteellisen helppo väistää. Alfa käyttää biologista kilpeä suojellakseen heikkoa kohtaaan (kasvojaan). Pura kilpi omillasi Mellakkaase ja pidä etäisyyttä vahingoittaessasi. Kun olet vahingoittanut sen päätä, se karjuu ja vihollisten aalto tulee sisään. Suojele ja tapa heidät kaikki millä tahansa aseella haluat, mutta muista säästää haulikkoammuksiasi. Jatka Alphan hyökkäämistä mellakkaaseella ja vie hänet ulos väistäen hänen hyökkäyksiään. Kun olet tappanut, opit Jacobin kohtalosta ja Callisto-protokollan päättymisestä välikohtauksessa ja peli päättyy. Siinä kaikki, mitä tarvitaan kapteeni Ferrisin päihittämiseen Callisto-protokollassa. Tutustu myös oppaaseemme Paras ase Callisto-pöytäkirjassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up