Kuinka voittaa Leviathan Dead Space Remakessa

Dead Space Remake on täynnä karkeita ja pelottavia pomoja, jotka voivat turhauttaa sinua loputtomasti. Leviathan kuuluu myös samaan kategoriaan. Monet alkuperäistä Dead Spacea pelanneista muistavat kuinka uuvuttava tämä taistelu oli. Aiomme kuitenkin tehdä asioista hieman helpompaa. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit voittaa Leviathanin Dead Space Remake -pelissä.

Table
  1. Leviathan Boss Fight Guide: Dead Space Remake
    1. Vaihe 1
    2. Vaihe 2
    3. Vaihe 3

Leviathan Boss Fight Guide: Dead Space Remake

Ensin kohtaat Leviathanin luvussa 6 – Ympäristövaarat Hydroponicsin elintarvikevarastoalueella. Tässä huoneessa sinun on käytettävä nollapainovoimaa ja samalla etsittävä resursseja ammusten ja räjähtävien säiliöiden muodossa. Kuten muutkin pomotaistelut, myös tämä jaetaan kolmeen vaiheeseen. Aloita taistelu yksinkertaisesti lähestymällä pohjaa. Tämä herättää jättimäisen nekromorfin pomon, Leviatanin.

Vaihe 1

Taistelun ensimmäisessä vaiheessa Leviathan laukaisee lonkeronsa hyökätäkseen sinua vastaan. Sinun täytyy väistää näitä hyökkäyksiä siivilöimällä toiselta puolelta. Heti kun väistät sen, kiinnitä pistoolillasi valopussit Leviatanin raajoihin. Parhaat aseet, joita voit käyttää täällä, ovat Plasma Cutter tai Canon Beam. Huuhtele ja toista, kunnes tuhoat nuo ilkeät keltaiset pussit. Siirryt nyt tämän pomotaistelun vaiheeseen 2.

Vaihe 2

Toisessa vaiheessa pomo heittää sinua kohti räjähtäviä ammuksia. Jos haluat voittaa Leviathanin Dead Space Remakessa, sinun on muistettava kohdistaa hänen suuhunsa mahdollisimman paljon. Tämä vaihe on melko yksinkertainen, koska sinun tarvitsee vain suunnata ammukset Leviatanin suuta kohti. Voit tehdä tämän käyttämällä Kinesis-voimia. Jatka saman menetelmän toistamista ja aktivoit vaiheen 3. Vaihtoehtoisesti, jos et saa kiinni ammuksia, yksinkertaisesti pidä kiinni räjähdysainekapseleista ja heitä ne Leviathanin suuta kohti.

Vaihe 3

Viimeinen vaihe on epäilemättä vaikein, koska Leviathan uudistaa lonkeronsa ja vapauttaa myös myrkyllisen pilven alueen päälle. Hän käyttää nyt molempia hyökkäyksiään samanaikaisesti. Älä tee sitä virhettä, että etsit ensin lonkeroita, sillä sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tuhota Leviathan. Koska happitasosi laskee nopeasti, tähtää ensin suuhun. Käytä Kinesis-voimia tai heitä lähellä kelluvia räjähdysastioita. Älä unohda väistää näitä hyökkäyksiä, koska se on yhtä tärkeää. Toista tätä, kunnes työnnät Leviathanin avaruuteen. Siinä kaikki, nyt olet onnistuneesti oppinut voittamaan Leviathanin Dead Space Remake -pelissä. Jos haluat lisää tällaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme Dead space remake Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up