Kuinka voittaa muuttuneet llingoserot Forspokenissa

Forspokenin Atheassa kohtaat useita pomotaisteluja. Hahmosi Frey joutuu käyttämään erilaisia ​​taikaloitsuja jokaiselle niistä. Yksi vaikeimmista taisteluista on Altered Llingoceros. Löydät tämän maailmanpomon vaeltelemasta Cipal Cityn pelloilla, suoraan Eastern Cipal Refugen pohjoispuolella. Jos sinulla on vaikeuksia tässä pomotaistelussa, olemme täällä auttamassa sinua tämän oppaan kanssa. Näin voit voittaa Altered Llingocerosin Forspokenissa.

Kuinka voittaa Altered Llingoceros Forspokenissa

Jos aiot voittaa Altered Llingocerosin Forspokenissa, sinun on varmistettava, että vältät sen hyökkäyksen, jossa on vilkkuva X-symboli. Mutantti hyppää lyhyesti ennen kuin putoaa maahan. Vältä Magic Parkour -laitteen käyttöä, koska se olisi hyödytöntä. Yritä päästä mahdollisimman kauas törmäyssäteestä väistämällä.

Altered Llingoceros muistuttaa tosielämän hirveä. Mutta se on jättiläinen, erittäin mutatoitu versio siitä. Koska Llingoceros vastustaa Freyn purppuraa taikuutta, sinun on vaikea voittaa se. Tulitaikuutta toimii parhaiten Llingocerosissa. Siksi suosittelemme, että lähestyt tätä taistelua vasta kun voitat pomon luvussa viisi - Tanta Sila. Sinun tehtäväsi jää kesken, kun yrität hyökätä Altered Llingocerosiin. Suurimman osan taistelusta hän jatkaa hyppäämistä ilmaan ja vaihtaa nopeasti asemaa. Kuitenkin, jos saat kunnollisia osumia, Altered Llingoceros putoaa maahan ja kestää jonkin aikaa nousta jaloilleen. Tämä on paras mahdollisuutesi tehdä enemmän vahinkoa. Jatka Blast Slice -loitsun käyttöä ja voitat Llingocerosin hetkessä. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka voitat Altered Llingoceros Forspokenissa. Jos olet vasta aloittamassa peliä, katso kaikki taisteluvinkkejä ja temppuja sinun pitäisi tietää meidän Hylätty Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up