Kuinka voittaa nainen Genshin Impactissa

Lady tai muuten tunnettu Lady näyttää upealta, mutta on helposti yksi Genshin Impactin kovimmista pomoista. Pelaajat voivat osallistua taisteluun hänen kanssaan suoritettuaan Archon-tehtävän luvussa 2: Act 3 - Omnipresence Over Mortals. Jos olet yksi niistä pelaajista, joilla on vaikeuksia voittaa Lady in Genshin Impact, tämä opas auttaa sinua.

Table
  1. Lady in Genshin Impact [Boss Fight Tips]
    1. Vaihe 1
    2. Vaihe 2
    3. Tornado vaihe

Lady in Genshin Impact [Boss Fight Tips]

Taistelusi naisen kanssa jakautuu pääasiassa kolmeen vaiheeseen. Jokainen vaihe vaatii eri taktiikoiden käyttöä. Ilman pitkiä puheita voit lähestyä taistelua seuraavasti:

Vaihe 1

Ensimmäisessä vaiheessa The Lady käyttää lennätettyjä Cyro-hyökkäyksiään, joita sinun tulee väistää. Tehdäksesi hänelle vahinkoa sinun on käytettävä Pyro- ja Electro-hyökkäysten yhdistelmää. Hän käyttää myös Sheer Cold -debuffia, mikä voi aiheuttaa sinun menetyksen. Voit välttää tämän lämmittämällä ja hälventämällä debuffin tuhoamalla palavat majakat kulmassa. Vaiheen 1 loppua kohti Lady peittää itsensä Cyro-kotelolla. Avataksesi sen, sinun on otettava avuksi tuliset perhoset areenalla tehdäksesi vakavia vahinkoja. Hänen Cyro-kotelonsa rikkoutuminen merkitsee vaiheen 2 alkua.

Vaihe 2

Toisessa vaiheessa Lady muuttuu Pyro-muotoonsa. Nyt hän alkaa hyökätä sinua vastaan ​​Pyro-taitoillaan. Naisen lähellä seisominen antaa sinulle paremman mahdollisuuden vahingoittaa häntä, koska hänen hyökkäyksensä ovat tappavia ja jatkuvia. Hän käyttää Blazing Heat -buffia nostaakseen lämpötilaa areenalla, mikä aiheuttaa terveyden menetyksen. Kuten edellisessä taktiikkassa, tällä kertaa sinun on pysyttävä rauhallisena. Riko areenan kulmiin hajallaan olevat jäiset majakat tukahduttaaksesi harrastajan. Kun nainen saavuttaa 25 % HP:staan, hän alkaa kiertää sinua. Tämä tuo kolmannen ja viimeisen vaiheen taistelussa Lady in Genshin Impactin kanssa

Tornado vaihe

Lady muuttuu tuliiseksi tornadoksi ja aiheuttaa sinulle suurta vahinkoa, jos et ole varovainen. Samalla hän vapauttaa myös minitornadot, joita sinun on vältettävä. Mahdollisuutesi voittaa Lady tulee sen jälkeen, kun hän laukaisee tulisen meteorihyökkäyksen. Nouse lähelle ja anna viimeiset iskut viedäksesi hänet alas lopullisesti! Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka voit voittaa neiti Genshinin. Jos tämä opas auttoi sinua, katso lisää Genshin Impact -oppaat Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up