Kuinka voittaa Nipulon High On Lifessa

Yksi outoimmista ja kovimmista vihollisista on Nipulon, High on Lifen toiseksi viimeinen pomo. Taistelu on tylsää, tuskallista ja myös erittäin vaikeaa. Jos olet yksi niistä kamppailevista pelaajista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä on High on Life Nipulon -pomo-taisteluoppaamme.

Table
  1. High On Life Vinkkejä taisteluun Nipulon-pomoa vastaan
    1. Vaihe 1
    2. Vaihe 2
    3. Vaihe 3
    4. Vaihe 4

High On Life Vinkkejä taisteluun Nipulon-pomoa vastaan

Nipulon on asiakassuhdepäällikkö G3:ssa, joka sijaitsee Port Terrenessä. Voit saada tämän palkkion voitettuasi neljä G3-kartellipomoa. Sinun on oltava vuorovaikutuksessa Bounty 5000 -koneen kanssa päästäksesi Nipulonin toimistoon. Ennen kuin aloitat, on tärkeää tietää, miltä Nipulon näyttää. Keskity siis hänen ulkonäköönsä, sillä siitä on hyötyä myöhemmin. Tämän sanottuaan aloitetaan.

Vaihe 1

Taistelun ensimmäinen vaihe käydään Nipulonin toimistossa. Se on melko yksinkertaista. Sinulla on vapaus käyttää mitä tahansa aseita, joista pidät. Voit myös tuoda Knifeyn aiheuttamaan vakavia vahinkoja, sillä Nipulon on ulottuvillasi. Kun Nipulon menettää neljänneksen HP:staan, hän aktivoi kilven peittämään hyökkäyksesi. Hän vapauttaa myös hallusinogeenistä kaasua, joka päihittää sinut ja vie sinut outoon paikkaan.
Olet Blim Cityssä, jossa näet Genen roikkumassa. Kun olet ollut vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, ilmestyy musta aukko. Hyppää sisään ja alat nähdä siinä enemmän Nipulonia.

Vaihe 2

Vaiheessa 2, kun hyppäät mustan aukon sisään, Nipulon alkaa tehdä klooneja itsestään. He ympäröivät sinua ja jatkavat ampumista joka puolelta. Sinun tehtäväsi tässä on löytää oikea Nipulon tästä ryhmästä. Huomaa, että oikealla Nipulonilla on oranssi iho ja hän käyttää violettia pukua. Väärennetyt Nipulonit ovat väriltään vihertäviä. Kun teet vahinkoa Nipulonille ja sen HP on kulunut tiettyyn määrään, sinut lähetetään toiseen illuusioon. Uudesta talosta löydät sisaresi Lizzie. Puhu hänelle, kunnes alueelle muodostuu uusi musta aukko.

Vaihe 3

Mustaan ​​aukkoon astuminen käynnistää High on Life Nipulon -pomotaistelun kolmannen vaiheen. Aivan kuten ennenkin, Nipulon kutsuu klooninsa hyökkäämään kimppuun. Tällä kertaa ne kuitenkin muodostuvat palloksi, joka pyörii jatkuvasti. Todellinen Nipulon piiloutuu heidän joukossaan. Sinun on käytettävä samaa taktiikkaa kuin ennenkin - etsi oranssinahkainen Nipulon. Kun hänen terveytensä laskee 10 prosenttiin, sinut viedään toiseen paikkaan. Täältä sinun tulee löytää kaikki aseesi: Sweezy, Gus, Kenny ja Creature. Kun olet kerännyt ne kaikki, siirry toiseen mustaan ​​aukkoon.

Vaihe 4

Tämä vaihe on viimeinen osa taisteluasi Nipulonin kanssa. Olet käytävällä, joka johtaa Nipulonin toimistoon. Sinulla on kuitenkin Nipulon-kloonien armeija voitettavana ennen kuin saavutat sen. Parasta on, että voit käyttää kaikkia aseitasi kerralla tässä vaiheessa. Pidät kahta kummassakin kädessä ja ammut tielläsi olevat kloonit. Näet vihdoin todellisen Nipulonin hänen toimistossaan samalla kilvellä, jota hän käytti ennenkin. Jos pääset tarpeeksi lähelle häntä, sinulla on mahdollisuus puukottaa häntä. Napsauta kehotetta ja tapa Nipulon Knifeyllä. Siinä kaikki, sinut palkitaan Itseoivalluksen saavutuksella kaikesta kovasta työstäsi. Tässä on kyse siitä, kuinka voit voittaa Nipulon High On Lifessa. Jos tästä oli sinulle apua, tutustu muihin tuotteisiimme Suosituimmat elämänoppaat Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up