Kuinka voittaa Pebble Belly pelissä God Of War Ragnarok

Santa Monica Studios on antanut meille kaikenmuotoisia ja -kokoisia pomovihollisia GOW-sarjassa vuosien varrella. God of War Ragnarok ei ole erilainen, sillä pelaajat saavat jälleen tehtäväkseen kukistaa joitain ilkeimmistä ja tehokkaimmista pomoista. Yksi niistä on Gravel Belly, jota monien pelaajien on vaikea purkaa. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit voittaa Gravel Bellyn God of War Ragnarokissa.

Table
  1. Bossin taisteluvinkkejä Gravel Bellyn voittamiseksi God of War Ragnarokissa
    1. Vältä väistämättömiä hyökkäyksiä
    2. Estä ja torju keltaiset hyökkäykset

Bossin taisteluvinkkejä Gravel Bellyn voittamiseksi God of War Ragnarokissa

Gravel Belly on yksi kovimmista pomoista, joita kohtaat Nine Realmsissa. Se on valtava Drake, joka löytyy Alfheimin Forbidden Sandsin Desert Gaten takaa. Voit tavata hänet ajaessasi Desert Doorin palveluksiin.
Lue myös: Kuinka löytää lohikäärmeen hammas GOW Ragnarokista
Kanssa massiivinen HP-palkki, kestää kauan laskea Drake alas. Lisäksi hän on myös melko taitava heittämään tappavia hyökkäyksiä. Paras vetosi on pysy mahdollisimman lähellä mahdollista sille. Kyllä, se saattaa kuulostaa typerältä, mutta se on todellakin paras tapa voittaa Gravel Belly God of War Ragnarokissa. Strategiasi tässä pitäisi olla pysyä siinä ja hyökätä aina kun tilaisuus avautuu. Analysoidaanpa vielä:

Vältä väistämättömiä hyökkäyksiä

Hyökkäykset, joita ei voida estää, näkyvät näytöllä muodossa a punainen ympyrä. Sinun tulee väistää nopeasti heti, kun näet sen. Tämä tapahtuu hetkiä ennen kuin Gravel Belly käyttää näitä tiettyjä liikkeitä. Ensinnäkin siinä on kaksi: a voimakas purra se on a tuhoisa astua. Älä tee sitä virhettä, että estät niitä, tai muuten menetät paljon terveydestäsi tai, mikä pahempaa, kuolet.

Estä ja torju keltaiset hyökkäykset

Osoittaa keltainen ympyrä näytöllä nämä hyökkäykset voivat olla torjuttu ja tukossa. Yksi niistä on häntäkeinu, joka voi lähettää sinut lentämään kauas, jos se osuu sinuun. Ole varovainen, sillä hän voi myös heittää sinua kohti piikkejä, jotka on estettävä. Sinun tulisi tarttua tilaisuuteen näiden hyökkäysaaltojen aikana ja aiheuttaa vahingoittaa raskaalla vatsalla. Jatka omasi käyttöä Suututtaa taidot aina kun niitä on saatavilla, sillä et pysty ainoastaan ​​vapauttamaan voimakkaita hyökkäyksiä vaan myös parantamaan itseäsi. Nämä ovat kaikki vinkit, jotka sinun tulee tietää Gravel Bellyn voittamiseksi God of War Ragnarokissa. Jos tämä auttoi, pysy kuulolla GOW Ragnarok oppaat täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up