Kuinka voittaa Ruby Weil (täydellinen opas)

Yksi kysymys, joka vaivaa monia pelaajia, on, voitko edes voittaa Rubyn Tylypahkan perinnössä. Hänellä on nopein aika Broom Racessa, jota näyttää mahdottomalta voittaa. Ja vaikka se ei ehkä ole mahdotonta, se tulee varmasti olemaan erittäin vaikeaa. Mutta se on toteutettavissa. Joten tässä on kaikki vinkit, jotka auttavat sinua voittamaan Ruby Weilin Broom Race -ennätyksen Tylypahkan perinnössä.

Kuinka voittaa Ruby Weil Tylypahkan perinnössä

Kuvan luotto: Chase YouTubessa
Sinun on päivitettävä luutasi täysin voittaaksesi Rubyn Tylypahkan perinnössä. Kun olet avannut Broom Race -kilpailun, näet luettelon opiskelijoista ja heidän parhaista ajoistaan ​​Broom Racessa. Mukana on 4 juoksijaa ja nopein aika, joka sinun täytyy voittaa, on 01:32:08. Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty, joten voit voittaa sen seuraavasti:

  • Päivitä luutasi – Tämä on tärkein vinkki, koska jokainen harjan päivitys lisää harjasi kiihtyvyyttä ja nopeutta. Näitä päivityksiä on kolme, jotka sinun on hankittava. Ei ole väliä kumpaa luutaa käytät. Mutta jos kaipaat ulkonäköä, Ember Dash on sinulle sopiva paras luuta Tässä.
    • Voit pyytää Albien päivittämään luutasi Hogsmeadessa sijaitsevassa Spintwitches Sporting Needs -kaupassa.
  • Lentää keltaisten kuplien läpi – Nämä kuplat ovat tärkeitä nopeutesi lisäämiselle. Mutta ei riitä lentää keltaisten kuplien läpi. Voittaaksesi hänet sinun täytyy myös käydä ne kaikki läpi. Tämä vaatii useita yrityksiä, mutta sinun pitäisi pystyä selviytymään siitä. Yksi vinkki tässä olisi ennustaa polku ja kohdistaa luuta sen mukaan. Näin voit hallita sitä paremmin.
  • Ehdottomasti EI missata sormuksia – Vaikka tämä on selvää. Tämä on äärimmäinen haaste, jossa haluat menettää sormukset. Saat 3 sekunnin rangaistuksen jokaisesta ohittamastasi renkaasta. Ja niin vaikea kuin tämä haaste onkin, yhden renkaan menettäminen on enemmän kuin tarpeeksi tappioon.

Tämä kattaa tämän oppaan Ruby Weilin voittamisesta Tylypahkan perinnössä. Suosittelen tutustumaan myös meidän Tylypahkan perintö Wiki. Täältä löydät oppaita mm kuka on Omins Gaunt, kuinka avata alemman hogsfieldin kentän aarreholvi, mistä löytää hippogriffejäja enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up