Kuinka voittaa Rudricin pomo Lost Arkissa [Location & Survival Tips]

Rudric on yksi ensimmäisistä kenttäpomoista, jotka kohtaat massiivisessa moninpelissä: Lost Ark. Peli kuvaa hänet entisenä Pyhän Sacrian Imperiumin pappina. Kun Rudric oli karkotettu valtakunnasta kielletyn taikuuden vuoksi, hän loi itsensä, joka meni pahasti pieleen. Nyt se on hirviö, joka ruokkii mädäntyneitä ruumiita ja imee itseensä kadonneita sieluja. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka löytää ja voittaa Boss Rudric Lost Arkissa.

Kadonneen Ark Chief Rudricin sijainti ja uudelleensyntymisaika

Rudric löytyy yksinäiseltä hautausmaalta, se ei ole yllätys. Sinne pääseminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. Jaamme sen kuitenkin sinulle muutamassa vaiheessa:

  • Siirry ensin osoitteeseen "Rethramis Border" alue kartalla.
  • Seuraavaksi sinun on mentävä osoitteeseen Regria luostari.
  • Aloita täältä yksinkertaisesti siirtyminen kohti länsipuolta, kunnes saavutat "Hautausmaa".
  • Kun olet saapunut tänne, yritä vaeltaa ympäri lounaaseen osa hautausmaata, kunnes näet Rudricin.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää Rudricin pomoa, on mahdollista, että muut pelaajat tappoivat hänet ennen saapumistasi. Koska Rudric on maailmanpomo, hänellä on a tuottaa Ajastin. Se ilmestyy uudelleen joka kerta 30 minuuttia. Joten jos olet kävellyt hautausmaan jokaisen sentin löytämättä sitä, odota jopa puoli tuntia. Kun Rudric ilmestyy, taistelu alkaa. Mutta varoitan sinua, älä kohtaa sitä, kun olet yksin. On mahdotonta tappaa häntä yksin. Näytämme sinulle, kuinka voit nopeasti voittaa Boss Rudricin Lost Arkissa:

Kuinka voittaa Rudric Boss [Survival Guide]

Nyrkkisääntönä on, että Rudricia ei saa koskaan lähestyä yksin. Tämä johtuu siitä, että se on yksinkertaisesti tarpeeksi vahva ja murskaa sinut minuuteissa. Siinä on järjettömän korkea määrä HP:tä. Ei yksinkertaisesti ole mahdollisuutta, että voit voittaa hänet yksin. Paras ja ainoa tapa voittaa Rudric on pelata ryhmässä. Pyydä muita pelaajia auttamaan sinua ilmoittamalla Rudricin sijainti chat-alueella. Puolueesi voi nyt liittoutua Rudricia vastaan. Tämä tekee pomon taistelusta vähemmän vaikeaa. Rudricilla on viisi erilaista hyökkäystyyppiä kisussaan, mutta hän on hyvin hidas. Jos kuulut etäisyysluokkaan, voit helposti hyökätä hänen kimppuunsa kaukaa. Jos kuitenkin kuulut lähitaisteluluokkaan, mene lähelle ja yritä hyökätä Rudricin kimppuun takaapäin, kun tämä on hajamielinen. Kun sinä ja ryhmäsi olette saaneet hänet alas, älä unohda napata pudonneita arvokkaita esineitä. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Rudric Bossin voittamisesta Lost Arkissa. Jos haluat lisää selviytymisvinkkejä ja oppaita, siirry sivuillemme Kadonnut arkki -osio Relow Gameissa.

Table
  1. Kadonneen Ark Chief Rudricin sijainti ja uudelleensyntymisaika
    1. Kuinka voittaa Rudric Boss [Survival Guide]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up