Kuinka voittaa Scaly Misbegotten Elden Ringissä

GOTY 2022 -voittaja Elden Ringissä on satoja pomotaisteluja. Nämä viholliset ovat hajallaan Keski-Maassa. Jokaisessa taistelussa Tarnishedin on käytettävä eri taktiikoita. Sama koskee Scaly Misbegottenia, pelin minipomoa. Älä mene nimeen, sillä tämä olento on kaikkea muuta kuin pieni. Se on valinnainen taistelu, johon voit osallistua. Tämä tarkoittaa, että sillä ei ole vaikutusta pelin päättymiseen. Monet pelaajat kuitenkin putoavat melko helposti tätä jättimäistä hirviötä vastaan. Jos olet yksi heistä, älä etsi enää, sillä autamme sinua. Näin voit voittaa Scaly Misbegottenin Elden Ringissä.

Kuinka voittaa Scaly Misbegotten Elden Ringissä

Scaly Misbegotten löytyy Mornen tunnelista. Tämä alue sijaitsee kartan eteläosassa aivan Limgraven alapuolella. Sitä kutsutaan Weeping Peninsulaksi. Scaly Misbegottenin voittaminen ei todellakaan ole vaikeaa verrattuna pelin muihin pomoihin. Mutta suurin virhe, jonka Elden Ring -pelaajat tekevät, on pomon nopeuden aliarviointi. Hän saattaa olla hidas, mutta hänen massiivinen kirves kompensoi sen. Olento voi heilauttaa kirveensä vaikuttavan matkan. Jos et pidä etäisyyttä, osut helposti. Hän voi myös heilauttaa kirveensä pystysuunnassa.

Scaly Misbegotten ei voi liikkua nopeasti, mutta sen kirves on jotain, jota sinun tulee varoa. Kaukohyökkäykset voivat toimia tarpeeksi hyvin voittaakseen Scaly Misbegottenin Elden Ringissä. Toinen taktiikka, jota voit käyttää, on hyökätä olennon kimppuun sen jälkeen, kun se heilauttaa kirveensä kolme kertaa. Tällöin Scaly Misbegotten palauttaa energiansa uutta hyökkäystä varten. Välttele hänen hyökkäyksiään tavalla, että voit yltää hänen taakseen. Anna voimakkaita iskuja sen selkään varastaaksesi osan sen HP:sta. Noudata tätä mallia loppuun asti laittaaksesi sen alas. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä voittaaksesi Scaly Misbegottenin Elden Ringissä. Jos haluat lisää pomotaisteluvinkkejä ja temppuja, siirry omistetulle sivullemme Elden Ringin osa Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up