Kuinka voittaa Susurrus Forspokenissa (lopullinen pomo)

Forspokenilla on mielenkiintoinen lopullinen pomo, jota monien pelaajien on vaikea voittaa. Tällä pomolla on 3 muotoa, jotka sinun on voitettava tämän pelin suorittamiseksi. Ja hyökkäyskuvio niissä kaikissa eroaa toisistaan. Sitten voit ymmärtää, miksi jollain voi olla vaikeaa hänen kanssaan. Joten tässä on täydelliset laskurit siitä, kuinka voit voittaa Susurrusin lopullisen pomon Forspokenissa.

Kuinka voittaa viimeinen pomo Susurrus Forspokenissa

Voittaaksesi Forspokenin viimeisen pomon, sinun on voitettava kaikki sen 3 muotoa tai vaihetta. Hyökkäysmallit kaikissa kolmessa ovat erilaisia ​​useilla tavoilla, samoin kuin heikkoudet. Lisäksi ennen kuin menemme pidemmälle, edessä on joitain spoilereita, joten suosittelen kokeilemaan tätä pomotaistelua ensin, jos haluat välttää ne. Nyt voit lähestyä tämän pomon jokaista vaihetta seuraavasti:

Kuinka voittaa Susurrusin kuiskaus

Kuvan luotto: Shirrako YouTubessa Tämä vaihe on helpoin Susurrusin ensimmäinen muoto. Voittaaksesi Susurrus Murmurationin sinun täytyy hyökätä häntä vastaan ​​lohikäärmekumppanisi Fire Breathsillä. Susurrus näkyy yhtenä silmänä, jonka ympärillä pyörii 4 muuta silmää. Tämän taistelun aikana hän ei näy selvästi, koska hän on pilvissä. Mutta hänen hyökkäyksensä osoittavat sinut.

 • Kun näet punaisia ​​X-merkkejä näytöllä, heitä tulipatsaasi niihin. Tämä vaikuttaa terveyteen.
 • silloin tällöin, näet selvästi Susurrus-muodon pilvissä. Kohdista välittömästi kaikki tulisi häneen tehdäksesi massiivisia vahinkoja.
 • Kaikista "X"-kohteista, jotka ohittavat, linnut lentävät ulos niistä. Nämä kohdistetaan sinulle. Sinun tulee tuhota ne niiden ollessa ilmassa tai ne heitetään sinua kohti ja tuhoavat terveytesi.
 • Kun olet tyhjentänyt Susurrus Murmurationin terveyden, soitetaan välikohtaus, jota seuraa nopea tapahtuma, jossa sinun on pidettävä L2 + R2 samanaikaisesti. PC-pelaajien tulee painaa LT + RT Xbox-ohjaimissaan.

Spoileri: Nyt toistetaan välikohtaus, jossa kadotat lohikäärmeesi. Mutta tämä herättää voimasi Tanta e opit uuden liikkeen Hyppää. Tästä alkaa taistelun seuraava vaihe.

Kuinka voittaa Susurrusin ensimmäinen vaihe

Kuvan luotto: Shirrako YouTubessa
Ennen kuin tämä taistelu alkaa, opettele hyppyliike. Voit käyttää sitä painamalla L3 + R3 PlayStation-ohjaimissa ja LS + RS Xbox-ohjaimissa. Ohitus on tärkeä, koska et vain liiku paikasta toiseen, vaan tulet myös haavoittumattomaksi käyttäessäsi sitä. Kun tämä taistelu alkaa, olet alhaalla ja jatkat taistelua Susurruksen kanssa hänen Murmurointimuodossaan. Aloita hyökkäyksesi häntä vastaan, kun hän ilmestyy. Kokeile käyttää hyökkäyksiä, kuten Pulse Dart tai Scattershot, tehdäksesi paljon vahinkoa.

 • Susurrus katoaa toisinaan, kun hän kutsuu lisää vihollisia hyökkäämään kimppuun. Ota ne ulos odottaessasi, että Susurrus ilmestyy.
 • Taistelun aikana hän laukaisee usein energiansäteitä useisiin suuntiin tai laukaisee hyökkäyksiä maasta. Vältä niitä Jumpilla.
 • Kun hänen terveytensä on laskenut 50 prosenttiin, hän poikii kolmeen nurinmuotoon ja poistaa kaikki kolme.
 • Taistelun aikana varo keskellä olevaa pylvästä, Susurrus voi tunkeutua siihen ja lähettää sen avulla valtavan shokkiaallon. Voit välttää tämän hyökkäyksen käyttämällä Ohita.

Kun kaikki terveys on lopussa, Susurrus näyttää sinulle lopullisen muotonsa välikohtauksessa. Välikohtauksen jälkeen sinut teleportoidaan toiseen paikkaan, jossa viimeinen viimeinen taistelu tapahtuu.

Susurrus toinen vaihe (lopullinen taistelu)

Kuvan luotto: Shirrako YouTubessa Viimeisessä vaiheessaan Susurrus on humanoidisempi ja hänellä on siivet, kun linnut lentävät hänen ympärillään. Tässä viimeisessä vaiheessa on 4 vaihetta, joissa näet Susurrusin muuttavan hyökkäysasentoaan.

 • Kun taistelu alkaa, käytä Sila's Magicia. Tämä on punaista magiaa ja koostuu tulihyökkäyksistä.
 • Hänen toista hyökkäysvaihtoaan varten sinun pitäisi alkaa käyttää Pravin sinistä magiaa.
 • Tehtyään tarpeeksi vahinkoa Susurrus muuttaa hyökkäystyyppiään uudelleen. Tällä kertaa kannattaa käyttää Olan vihreää magiaa. Käytä tätä loitsua, kunnes hän tarttuu sinuun ja iskee sinut maahan välikohtauksessa.
 • Välikohtauksen jälkeen, käytä Freyn purppuraa taikuutta hyökätäksesi Susurrusin taistelun lopun ajan.
 • Hän yrittää hyökätä kimppuun sädepuhalluksella tai teleporttailla takanasi. Käytä Skip-toimintoa vastustaaksesi niitä. Jatka hyökkäämistä häntä vastaan ​​yllä ehdotetuilla loitsuilla ja voitat Susurrusin hetkessä. Tämä kattaa tämän oppaan Susurrusin lopullisen pomon päihittämisestä Forspokenissa. Jos tarvitset lisäapua tähän peleihin, suosittelen, että tutustut meidän peliimme Hylätty oppaita.

  Table
  1. Kuinka voittaa viimeinen pomo Susurrus Forspokenissa
   1. Kuinka voittaa Susurrusin kuiskaus
   2. Kuinka voittaa Susurrusin ensimmäinen vaihe
   3. Susurrus toinen vaihe (lopullinen taistelu)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up