Kuka on MLB The Show 23:n kansiurheilija (luettelo kaikista entisistä urheilijoista)

Kuten kaikki aiemmat kaudet, MLB the Show 23 julkaistaan ​​tänä keväänä pitkän unen jälkeen. Julkaisupäivän julkistamisen myötä koko yhteisö ihmettelee kansiurheilijaansa. Julkaisupäivämäärän lisäksi tämän kauden kansiurheilijan paljastaminen oli pelin ensimmäinen merkittävä ilmoitus. Olemme myös koonneet kaikkien aiempien kausien kansiurheilijat tähän mennessä. Joten tässä on luettelomme, joka paljastaa MLB the Show 23:n kansiurheilijan ja kaikki aiemmat urheilijaluettelot tähän mennessä.

Table
  1. Kuka on MLB the Show 23 -kansiurheilija?
    1. Kuka on ollut The Shown kannessa (kaikki aiemmat urheilijat)

Kuka on MLB the Show 23 -kansiurheilija?

Sähköinen Jazz Chisholm Jr. hän on MLB The Show 2023 -tapahtuman kansiurheilija tänä vuonna. Jasrado Prince Hermis Arrington Chisholm Jr. tai vain Jazz on ammattilainen Bahamasta keskuspuolustaja Ja toinen pohja. Pelaa puolesta Miami Marlin Major League Baseball (MLB) ja Ison-Britannian pesäpallomaajoukkue. Jazz tekee historiaa ja on ensimmäinen Marlinsin pelaaja, joka on esiintynyt kansiurheilijana.

Mutta historian tekeminen ei ole epätavallista Jazzille, sillä hän on myös ensimmäinen pelaaja, joka on päässyt All-Star Game -listalle. Vaikka hän ei ole pelannut vammojensa vuoksi, se on uran kohokohta. Sähköisestä luonteestaan ​​ja pelattavuudestaan ​​tunnetulla Bahaman prinssillä on tasaisin peliaika marliinit. Seuraa Jazz Chisholmin matkaa Bahaman hiekkatorilta suuriin yhtiöihin. #MLBTheShow #OwnTheShow pic.twitter.com/BO2z9upRZO
— MLB The Show (@MLBTheShow) 30. tammikuuta 2023 Tämän vuoden kansiurheilijan julkistaminen julkistettiin The Shown suorassa lähetyksessä. Lisäksi tämä suora lähetys paljasti myös monia muita yksityiskohtia, mukaan lukien milloin ennakkotilaus julkaistaan. Ja lisää yksityiskohtia on luvassa tulevien viikkojen aikana.

Kuka on ollut The Shown kannessa (kaikki aiemmat urheilijat)

Vuoden alusta MLB 06: Esitys, kansiurheilijoilla on ollut pitkä historia. Mutta menneisyydestä kuusi vuodenaikaa, MLB esitteli nuoria urheilijoita kansitähteinä. Joten tässä on luettelo kaikista esillä olevista urheilijoista, heidän joukkueistaan ​​ja vuodenajoista, joita he ovat tähän mennessä esittäneet: Kansi Urheilijat
Peli
Ryhmä
vuosi
David Ortiz MLB 06: Vuoden 2006 Boston Red Sox Show David Wright MLB 07: Vuoden 2007 Boston Red Sox Show Ryan Howard MLB 08: Vuoden 2008 Philadelphia Phillies Show Dustin Pedroia MLB 09: Vuoden 2009 Boston Red Sox ShowB Joe Mauer: Minnesota Twins 2010 Joe Mauer MLB 11: The Show Minnesota Twins 2011 Adrián González MLB 12: Show Boston Red Sox 2012 Andrew McCutchen MLB 13: Show Pittsburgh Pirates 2013 Miguel Cabrera: ML Detro141: ML Detro141 Los Angeles Dodgers 2015 Josh Donaldson MLB The Show 16 Toronto Blue Jays 2016 Ken Griffey Jr. MLB The Show 17 Seattle Mariners 2017 Aaron Judge MLB The Show 18 New York Yankees 2018 Bryce Harper MLB The Show 19vier Philadelphia 19vier Philadelphia 19vier Philadelphia Chicago Cubs 2020 Fernando Tatís Jr. MLB The Show 21 San Diego Padres 2021 Shohei Ohtani MLB The Show 22 Los Angeles Angels 2022 Jazz Chisholm Jr. MLB The Show 23 Miami Marlins 2023 Tämä kaikki kertoo urheilijasta Cov er MLB:ssä 23 Show ja luettelo kaikista aiemmista kansiurheilijoista. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu toiseen oppaaseemme Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up