Kuka on Ominis Gaunt Tylypahkan perinnössä? (Voldemortin perhe)

Jos sijoitit Luihuisen Tylypahkan perinnössä, tapaat oudon NPC:n nimeltä Ominis Gaunt. Gaunt-sukunimen pitäisi soida Harry Potter -sarjan faneille. Gauntit ovat Salazar Slytherinin jälkeläisiä. Tarkoittaako se, että se on sama Gaunt Salazar-perheestä vai onko se joku muu? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää Tylypahkan perinnöstä Ominis Gauntista ja hänen suhteestaan ​​Lord Voldemortiin.

Table
  1. Onko Ominis Gaunt sukua Voldemortiin Tylypahkan perinnössä?
    1. Kuka on Ominis Gaunt?

Onko Ominis Gaunt sukua Voldemortiin Tylypahkan perinnössä?

Kuvatekstit: OgreJoe YouTubessa
Kyllä, Ominis Gaunt on Voldemortin esi-isä. Vaikka Voldemort ei ole vielä syntynyt tämän pelin tapahtumien aikana, voit tavata yhden hänen esi-isiensä jäsenistä. Ja kuten käy ilmi, se sattuu olemaan Ominis Gaunt, joku, jota vähiten odotat, liittyy lordi Voldemortiin. Vaikka peli ei kerro tarkalleen, mihin Ominit putoavat Salazarin sukupuussa. Mutta hän on ehdottomasti Voldemortin esi-isä.
Lue myös | Kuinka pelata Tom Riddlenä Tylypahkan perinnössä

Kuka on Ominis Gaunt?

Ominis Gaunt on opiskelija, jonka tapaat Tylypahkan perinnössä liityttyään Slytherin-taloon. Hän on Salazar Slytherinin jälkeläinen ja yksi harvoista Gauntin talon puhtaista verisistä. Keskustelemalla hänen kanssaan huomaat, ettei hän ole kovin ylpeä Gaunt-talon jäsenyydestä. Mielenkiintoista on, että hän vastustaa pimeiden taiteiden ja anteeksiantamattomien kirousten, kuten Crucio-loitsun, käyttöä. Valitettavasti, koska hän kieltäytyi käyttämästä sitä jästien kanssa, hänen isänsä käytti sitä häneen rangaistuksena. Tämä ei vain traumoinut häntä, vaan myös teki hänestä katkeran ja epäluottamuksen muita ihmisiä kohtaan. Mutta hän ei ollut ainoa, joka vastusti pimeän taiteen käyttöä perheessään. Jopa hänen suosikkitätinsä Noctua Gaunt uskoi, että Salazar Slytherinissä täytyy olla muutakin kuin puhdasveristä vaativuutta. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuinka Ominis liittyy Voldemortiin Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta ja etsit lisää, älä unohda tutustua oppaaseemme Tylypahkan perintö Wiki. Täältä löydät hyödyllisiä aiheita, kuten seikkailuohjeita, virheenkorjauksia ja paljon muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up